Hapın şeklinden dolayı 5e bölünce birbirinden orantısız parçalar çıkıyo mesela en küçük parçası 0.70mg desek diğer parça 1.75 falan olabilir.Ben o yüzden daha fazla parçaya bölüyorum ki parçalar arasındaki mg farkı azalsın. Günlük 0.50mg içme mantığına yaklaştırmaya çalışıyorum.Hapın tamamı zaten 5mg tüm parçaları içince haftada vücuduna giren miktar belli ve 1mg ile 0.5mg veya 5mg almak dht baskılama konusunda aşırı büyük farklar yaratmıyodu, homojen dağılıyor mu konusuna kimse kesin bişey diyemez ama çok da kuruntu yapmıyorum benim daha fazla parçaya bölme sebebim bu,bide daha uzun süre gidiyo iyi oluyo
şey muhabbeti vardı ya günlük 1mg alınca 8 saatte bir 0.33mg kullanıyor vücut diye. fazla alınca hormon dalgalanmasına sebep oluyor falan deniyordu. sonuçta evet 5 günde bi hapı içince 5mg almış oluyosun doğru, ama onu düzenli miligramlarda almak da önemli deniyordu. o yüzden dedim. yarılanma ömrü olayı var çünkü.
bence kişinin maddi durumu iyiyse 1mg formdan almak en iyisi. hep stabil gidersin ve böylece yanetki olayını da %2lere kadar çekersin. ne yazık ki ülkemizde pahalı maalesef. öğrenci adam proscar alıp bölmek zorunda. onu da dikkatli yapmak lazım. bazı kişiler finasteride kullanıyorum saçım daha berbat oldu falan diyorlar ben bu düzgün mglara ayıramamalarına bağlıyorum o sebebi. saçları mahvediyorlar.( finasteride kullandıkları için değil, finasteride i yanlış kullandıkları için.)