Daha önce bu şekilde olan hastaları da varmış bana fotoğraflarını attı bu bölgeden saçların uzayacağını söylüyor güven bana ferhat diyor, bunlar saç alınan bölge galiba evet ama bu saçların yanındaki saçlar döküldü, her yıkamamda kırılıp dökülüyor. Doktorun dediği şey orası kapanacak donör de şoka uğramış diyor
Daha öncede böyle saç alımı saç ekilecek alandan saç aldığı hastaları varsa Allah düşürmesin kimseyi bu saç ekim merkezine.
Dostum sorun oranın düzelmesi değil sen konuyu hala anlayamadın orası düzelir tabili ama adamlar kendi saçının olduğu yani üst bölgeden saç almış orası donör değil kafanın üst kısmı. forumda ki bir çok kişinin saç ektirdiği alan ve alt şakak buraları ileri aldırıp o bölgeye saç ektirmek için insan belirli hocalara gidiyor bunlar oradan saç almış yazık hemde anasını ağlatarak almışlar
Bir de bu nasıl bir ön çizgi gerçekten böyle insanlar saç ekip insanları bu hale getirmeye ne hakkı var anlamıyorum.
Saç ekilecek alandan saç almaları bunu nasıl bir kafa ile yapmış bu hata değil bu bir insanın saçlarının içine etmektir
Sorun düzelmesi değil doktor mu bu kişi? Eminmisin ? bilmiyorum ama hala ne yaptığını idrak edememiş bu daha kötü
Bunun adı şok değil doku küsmesi.
Doku küsmeleri olabilir biz bunu hoş karşılarız düzelir deriz geçeriz sorun saç aldığı bölge ve ön çizgi.