Tekrar söylüyorum testosteron saç dökülmesi yapmaz bu dedikleriniz sadece bilimsel teorilerdir daha ispatlanılmamıştır size özet geçeyim. Genetik saç dökülmesinin sebebi saç foliküllerinizin DHT hormonuna karşı olan duyarlılığıdır finasterid ve dutasteridi kullandıktan sonra bile saç dökülmeniz devam ediyorsa malesef saçlarınız baskılanmanın dışında kalan DHT hormonundan etkilenmektedir.
Ben dutasteride biraz daha zaman vermeniz gerektiğini düşünüyorum ve saçlarınızı kesinlikle uzun süreli durumda kurtaracağınızı düşünüyorum yine de daha etkili sonuçlar için her gün dutasterid kullanmayı deneyebilirsiniz.
Saçlarınız resmini ekleyebilirseniz daha iyi olur.
Gardaşım, benim dht hormonum 0 , nasıl olurda dökülme devam ediyor. 2 haftalık 0.5 mg dutas kullanımında serum dht konsantrosyonları dht hormonun 90% , 6 ayda neredeyse 96 % oranda iniyor. 1 yıl kullanımdada oranlar aynı.
Sisteminde dht si olmayan binlerce dutas kullanıcıları var, şikayeti saç dökülmesi.
Tek androjen dht değil, dht sadece minyatürleşme yapar, testo ise kalın ince ne varsa döker, ver yerine çıkan saçlar kalitesiz olur, çünkü dht nin yerine geçmiş, dht kadarda değil, zamanla saçlara gemirmeye başlar testo.
bak, sana şöyle anlatayım, dışarıdan testo ilacı, al sporcular teste enantat falan, yani içerigi testo olan her neyse, haftalık testo ilacı alırsan, teston yükselor, ve testonun yan etkisi akne, sac yağlanma, + androjenik dökülme.
Demem şuki, dht alt sınırlara indikce, testo diger organalar degil kafa derisi sklabınna gitmeye başlıyor. Bunu snaa nasıl ispat ede bilirim? Link atacağım , yabancının linkini. Slade abimizde çıkışları minox sağladı, hep minox. Dutas öyle kısa sürede hiç bir zaman saç çıkarmıyor, nw 0 olsan bile dutas kullansan , dökülmeyen saçlar testodan dökülücek.
Haaa bu arada genetiginde saç dökülmesi olmayaların kafa derilerinde 5 alfa reduktaz enzimi olmuyyor, diger organlarda oluyor. Sacı dökülmeyen erkelerde olay şu . Dünyadaki ekreklerin 20 % kafa derilerinde o enzim olmuyor, genetik kodlaşma onlarda yani , asıl kusurlu doğuş bizleriz 80 % .
bak bana nw 3 opan birisin getir, sadece finas ve minoxla nw 1.5 düşürmek oluyir o adamı, ama gerek minoxu yıllarca ömrünün sonuna kadar kullansın, döngüler hep olucak,