Minoxilin 1 günde döktüğü saçlarla dht blockerların güçlendirmek için döktüğü minyatirüze olmuş saçlar aynı şey demedim zaten ben. Ama shedding dönemi olarak geçiyor sen başka bir şey anlıyorsan bilemem.O sheddingte dökülen saçların geri geldiğini de görülüyor.Ben senin neye inandığını ve nereye varmak istediğini anlayamıyorum dht bloklayınca yerine testesteron gelir ve o da saçını döker diyorsun. Peki saç dökülmesiyle baş etmek için ne yapmayı düşünüyorsun o zaman? çözümün yok demekki.Ama finasteridele güzel sonuçlar alanlar varken böyle diyerek ilacın işe yaramayacağını iddia ediyorsun eldeki tedaviyi de yok ediyosun.Ben burda yazıyorsam sadece belki kullanmaya devam etseler zamanla güzel sonuçlar görecek kişileri, daha yolun başında 3-5ayda pes etme kafasına sokmanızı güzel bulmadığım için yazıyorum ama uğraşmıcam. Daha fazla bişey demicem, sana sorduğum tek şey madem fin de içsen dut da içsen testesteron yüzünden saçın yine dökülüyor hiçbir şey kurtarmıyor,ilaçları da etkisiz hatta daha kötü ediyo diye kodladın, sen ne yapmayı planlıyorsun dökülmen için?
Bak ciğerim) koçum, sen beni tamamen anlamak istemiyorsun
Ben ilaca karşı değilim, ben zaten hangi ilaçları nasıl ne tür, kaç ay, artıları eksileri detaylıca yazmışım, aklından çıkmış senin, tekraren okursun, ve ilaclarada kötü demiyorum yani bende etikilerini söyledim,. Belkide nw 3.5 falan olsaydım bende etki ederdi iyi yönden falan. Sana kac defa söyledim bende olan olaylar her kesde olmayacaktır, testoya duyarlı kişilierde oluyor.
Shedding - dökülme demektir, çevirisi , ingiliz sözüdür, dökülme dönemi yani, shedding i sen, bu kada niye büyütüyorsun anlamıyorum seni.
Dutas icin 2 gunde 1___ 7 .5 ay az vakit zaman değil, ama bende iyi etki yapmadı, yapması gerekirdi, ama kimisinde 5 ayda bile iyi çıkışlar ve dökülmeler tamamen durması lazımdı ama olmadı bende.
Ben tedaviyi düşük başka etkenlerle devam etdirmeyi düşünüyorum, RU 58841 mesela.
Duta yada finasa bilemiyorum, biraz kara ciğer dinlensin, her gün ilaç almak toksin demek, 12 yıl dutas 23 yıl finas kullanıcılara karaciğer değişimi yapdılar iran ve almanyada.
Etken madde zaten toksin zehir. O.yüzden şu anlık yaşıma göre saçlar iyi, çok kötü olursa sac ekimi yaparım sadece tepeye ve şakakalara, ama sende bi açıklama yap kendi durumunu nw seviyeni hangi ilac kullandığını, ve nasıl.etki aldğını.
Sheddingci abim))))