Herkese merhabalar. Bu iletimi okuyor iseniz belli ki aynı yola girdik kimimiz çıktı kimimiz çıkma hevesindeyiz. Ben de malum dert sahibi insanlardan biriyim. Uzun süredir aklımda saç ekimi yaptırmak var. Ciddi manada da zaman zaman yoğunlaşarak bu siteyi takip ediyorum. Sizlere de birkaç konuda fikir danışıp en uygun kararı vermek istiyorum artık kendim için. Soracağım sorularda ufak tefek fikirlerim var ancak üstat Hintell başta olmak üzere birçoğunuz benden daha tecrübeli. O yüzden sizlere danışmak fikir almak benim için çok önemli.
Öncelikle başta üstat Hintell olmak üzere ilgi alaka gösterecek herkese teşekkür ederim, sitenin yapımında emek gösteren herkese teşekkür ederim Allah razı olsun:)
Yaklaşık 10 yıldır saçlarım dökülüyor. İlk başta baya hızlı iken zamanla dökülme hızı azaldı ancak yine de dökülme devam ediyor. Çok sağlam sık saçım var iken oldukça seyrek oldu eskisine göre şuan. Zamanında çeşitli bitkisel ya da kimyasal şeyler kullandım ancak bir etkisi olmadı. Şuan hiçbir takviye ilaç vs kullanmıyorum. Ailede kel sayısı çok olduğu gibi saçlı adam sayısı da çok fazla örneğin babam dayım.
Sorularıma geçeyim yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
1. Paylaştığım fotoğraflarını incelerseniz direkt Ekim mi tavsiye edersiniz yoksa bir süre güçlendirici ilaç mı? İlaç ise ne kadar süre hangi ilacı kullanmaliyim sizce?
2. Saclarim ince telli sizce ekimin başarı oranı nedir? Beni mutlu eder mi donör bölgem sizce sağlıklı mı ? Ekimin genel olarak başarisi hakkında sizce durum nedir?
3. Sizce tek Ekim mi çift mi düşünmeli? Açıkçası ön bölgenin sıklığı beni çok mutlu eder ancak gönül de istiyor ki her yerde saçım olsun
3. Saç ekimi sonrasında kendi mevcut saçlarım dökülür mü yoksa ekimden kaynaklı güçlenme gerçekleşir mi? dökülürse sizce tepe ortaya şimdiden takviye attırmak mantıklı mı ? Yad şuan alın önü orta bölgede saç var ileride dökülür mü ?
4. Prp para tuzağı mi yoksa Ekim öncesi yapılsa faydası olur mu ?
5. Saclarim aşırı yağlanıyir ve hergun yıkıyorum. Saç ekiminden sonra bu problem devam eder mi? Ederse yag ve yıkama kaynaklı dökülme olur mu ? Yağlanmanın önüne nasıl geçebilirim? Açıkçası saç yikamaktan bıktım.
6. Dht hormon değerimin yüksek olması sebebi ile saçların döküldüğünü söyledi doktor.
7. Forumdan anladığım kadarıyla öne çıkan bir 10 isim-firma var. Ancak maddiyat da önemli siz benim saç stilim için kimi başarılı görüyorsunuz?
Ben şahin çelik-medeks-sibel uluşan -serkan aygın- arasında kaldım maddiyat kaynaklı olarak tabi yoksa daha fazla üne ulaşmış birkaç isim daha var. Adana'dan gideceğim.
Sorularımin hepsine dair kendimde fikrim var ama sizlerden de görüş almak objektif bakış açıma katkı sağlayacaktir. Tarafsız ve tecrübeli gözler hepimize katkı sağlar. Bu iletimi okuyan diğer arkadaşlar da illaki fikirlerinizden beslenecektir. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Gün olur da yeniden dünyaya gelirsek umarım birdaha saç problemimiz olmaz