Gönderen Konu: 18 yaş açılma var mı  (Okunma sayısı 932 defa)

emekli kel

• Hero Member
Ynt: 18 yaş açılma var mı
« Yanıtla #15 : 17 Eylül 2022, 20:24:03 »
 tabi ışık altı az gosterir.cm kare bası genetik harici saçın bazı yerlerde az olabilir yada genetik basısın insallah değilir.hepmi boyleydi saçın.

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #16 : 17 Eylül 2022, 20:28:31 »
tabi ışık altı az gosterir.cm kare bası genetik harici saçın bazı yerlerde az olabilir yada genetik basısın insallah değilir.hepmi boyleydi saçın.

abi ön taraflarımın şekli hep böyleydi tabi büyüdükçe biraz daha değişti sanırım. onun dışında yan taraflar 3 4 yıl önceki fotoğraflarımda daha yoğun duruyor. arka tarafı bilmiyorum.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 17 Eylül 2022, 20:52:13 »
 şu an agresif olmayan bir genetik var gibi geldi insallah yanılıyorumdur.zaman agresifliğini veya hafifliğini gosterir insallah varsada hafiftir.genetik corona gibi kimi öldüm bittim sakın olmayın diyor kimi anlamadım bile diyor .kiminde olur pek dokmez kiminde 2 senede kafada saç bırakmaz.hormona daha mudahale  etme gunde 5 dk masaj yap saçına.dermollerde ekleyebilirsin
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #18 : 17 Eylül 2022, 20:55:04 »
şu an agresif olmayan bir genetik var gibi geldi insallah yanılıyorumdur.zaman agresifliğini veya hafifliğini gosterir insallah varsada hafiftir.genetik corona gibi kimi öldüm bittim sakın olmayın diyor kimi anlamadım bile diyor .kiminde olur pek dokmez kiminde 2 senede kafada saç bırakmaz.hormona daha mudahale  etme gunde 5 dk masaj yap saçına.dermollerde ekleyebilirsin

Abi şuan sadece b12 takviyesi ve loprox kullanıyorum arada losyon sürüyorum saçıma çok az da olsa.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 17 Eylül 2022, 21:15:10 »
 eksik gedik varsa onları tamamla masajda yap gunde 5 dk
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #20 : 17 Eylül 2022, 21:51:23 »
eksik gedik varsa onları tamamla masajda yap gunde 5 dk

önerilerin için sağ ol abi. ya çok gariptir ki saçlarım önceden dökülmüyordu, hatta omzuma kadar da saçım vardı benim. sonra işe başladım işteyken saçlarımı kestirdim. ilk ay bir şey yoktu, temmuz sonları gibi bir anda başladı duştayken. anneme söyledim, ani kilo kaybı dedi, beslenme dedi. çünkü işteyken 10 kilo verdim bi anda ve adam akıllı da yemek yemiyordum para biriktiricem diye. sonra baktık ki b12 eksik. şimdilik ilk 10lu bitti. 2. 10luğa başlayacağım. umarım mevsimlik ve sadece strestendir.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 17 Eylül 2022, 22:02:39 »
önerilerin için sağ ol abi. ya çok gariptir ki saçlarım önceden dökülmüyordu, hatta omzuma kadar da saçım vardı benim. sonra işe başladım işteyken saçlarımı kestirdim. ilk ay bir şey yoktu, temmuz sonları gibi bir anda başladı duştayken. anneme söyledim, ani kilo kaybı dedi, beslenme dedi. çünkü işteyken 10 kilo verdim bi anda ve adam akıllı da yemek yemiyordum para biriktiricem diye. sonra baktık ki b12 eksik. şimdilik ilk 10lu bitti. 2. 10luğa başlayacağım. umarım mevsimlik ve sadece strestendir.
saçta etki görmen için minimum 3 ay kullanman gerek takviyeleri dostum
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #22 : 17 Eylül 2022, 22:05:14 »
saçta etki görmen için minimum 3 ay kullanman gerek takviyeleri dostum

abi ilk önce bu kutuyu bitiricem 20 günü daha var sonrasında şampuan da bitmiş olur büyük ihtimalle. hepsi bitince doktora gidip bir kontrol daha yaptıracağım kanıma falan. eğer takviyeye devam et derse veya başka bir şey önerirse ona başlarım.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 17 Eylül 2022, 22:22:23 »
stres benimde aklıma geldi sadece.değer eksikliğindende şüphelendim.sadece bunlarsa vitamin cart curt 2 hapla gelir.birde genetik varsa bunlar genetiği hızlandırır.dokulme sorun değil.herkesin dokuluyor yerine daha incesi gelmesin.minyaturleşme cansızlaşma matsızlaşma varsa genetikir

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #24 : 17 Eylül 2022, 22:24:23 »
stres benimde aklıma geldi sadece.değer eksikliğindende şüphelendim.sadece bunlarsa vitamin cart curt 2 hapla gelir.birde genetik varsa bunlar genetiği hızlandırır.dokulme sorun değil.herkesin dokuluyor yerine daha incesi gelmesin.minyaturleşme cansızlaşma matsızlaşma varsa genetikir

abi saçlarımı atım gördüğün gibi. ben minyatürleşme görmüyorum eğer doğru biliyorsam. saçların ön kısımlarında tüy tüy aşağı düşen saçlar oluyor onlar değil mi ? evet. sadece duştan sonra oluyor o da saçlarım çok yumuşak olduğu için öne düşüyor sonra geçiyor. matlaşma dersen o da yok gibi saçlarım parlak yani eğer doğru anladıysam dediğini.

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 17 Eylül 2022, 22:44:55 »
 aynen matlaşma yazıcaktım.insallah genetik yoktur

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
« Yanıtla #26 : 18 Eylül 2022, 00:12:49 »
Ailendeki kellik durumu ne? Baban, amcaların, dayıların ve dedelerin olmak üzere?
Doktor değilim.Bu alanda eğitimim yok. Önerilerimin yalnızca araştırmayı seven bir birey olarak değerlendirilmesini isterim.

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #27 : 18 Eylül 2022, 07:13:50 »
Ailendeki kellik durumu ne? Baban, amcaların, dayıların ve dedelerin olmak üzere?

abi babam amcam falan kel baba tarafında. anne tarafında ise sıfır kellik var. babamın ve amcamın ise 30lu yaşlarda başlamış, ben kel olacağımı biliyorum zaten ama anlamadığım tek şey bu kadar erken başlaması. benim suçum ne ki erken başlıyor..

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 18 Eylül 2022, 10:09:59 »
 kellik geninde anne  tarafı baskındır.erkek dayıya ceker.şimidilik saçın iyi.gunde 5 dk oval hareketlerle masaj yap.daha genetik varmı onu anlamadık.

UMERIS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #29 : 18 Eylül 2022, 10:12:08 »
kellik geninde anne  tarafı baskındır.erkek dayıya ceker.şimidilik saçın iyi.gunde 5 dk oval hareketlerle masaj yap.daha genetik varmı onu anlamadık.

abi inşallah dayılarıma çekmişimdir. adamlar 50 yaşında ama saçlarında varsa hani ufak anca bir şey vardır ki zannetmiyorum da.

Facebook Twitter Instagram