Gönderen Konu: Saç ekimi öncesi  (Okunma sayısı 273 defa)

kartal43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Saç ekimi öncesi
« : 17 Eylül 2022, 01:06:26 »
Merhaba arkadaşlar saç ekimi için araştırma içindeyim. Sizce Ekim için uygun mudur ? Ekimden önce herhangi bir şey kullanmayı tavsiye eder misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Saç ekimi öncesi
« Yanıtla #1 : 18 Eylül 2022, 14:19:26 »
ekim için uygunsun hocam sen saç derini ekim için hazırla yeterli ,örneğin saç masajı yap ekime kadar biraz yumuşasın ,saçında kepek vs yağlanma çoksa haftada bir ketoral krem kullan çok faydasını görürüsün.

kartal43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 18 Eylül 2022, 19:34:08 »
Teşekkür ederim hocam sağolasın tavsiyelerini dikkate alacağım.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 18 Eylül 2022, 19:54:01 »
Saç ekimi öncesi durum şu an daha çok önemli kafanda genel seyrelme var kafanın her alanından saçların incelmiş ve dökülüyor kısaca kafanda saç belenmesi zorlaşıyor ve bu donörü de baya etkiler telojen olarak saç ekim merkezleri bu tarz bilgileri bilmez onlar sadece saç eker.
Dht nedir genel incelme donörde telojen incelme var mı anlamazlar
Gidersin robot gibi ekimi yapar seni gönderir sorarsın bir şey kullanayım mı diye gerek yok derler.

Öncesinde biraz güçlendirmek için araştırmalara koyulsan iyi olur

Aslında hedef donör güçlendirme ve ekilen saçların besleneceği bir ortam yaratmak.

Kendi saçların incelip dökülürken ekilenler nasıl beslenip büyüsün mantığı doğru bir mantıktır.
Ha pardon neydi o donör bölgedeki saçlar Dökülmemeye kodluydu:) genetik müdendisi ya arkadaş gibi söylemlerle atıp tutukları için bir çok kişi saç ekimi nedir nasıldır bir türlü anlayamaz

Ve iki ekim planlayarak saç ektirmelisin.
Global Moderator

kartal43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 18 Eylül 2022, 22:38:43 »
Hintell başkan değerli yorumların için teşekkür ederim. Saç ekimini dediğin gibi 2 Ekim şeklinde düşünüyorum. Öncesinde ne kullanmamı tavsiye
edersin finesterid tarzinda kullanmamı mi tavsiye edersin ek bir şeyler de gerekir mi. Ekim'den sonra kullanmayı zaten düşünüyordum. Öncesinde önereceğin şeyleri kaç ay öncesinden kullansam iyi olur.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 18 Eylül 2022, 23:37:14 »
İşe yarayan finasterid dir ama ben tavsiye etmem sen düşünüp araştırıp kendi kararını verirsin
Global Moderator

kartal43

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 18 Eylül 2022, 23:54:50 »
Anladım Hintell değerli yorumların için çok teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram