Saç Ekimi Sonuçları
Şakak bölgesine serpiştirdiği saçlar çok hoşuma gitti. Medekste ekim yaptırdım.Elif hanımdan özellikle rica ettim ama doğallığı bozar yapmayalım dediği için ben de vazgeçtim. Tekrardan Hayırlı olsun hocam çok iyi gözüküyor
Hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş. Donör bölgeye en ideali sarı kantoron yağı. Hiç bir yan etkisi yoktur çok çabuk iyileşmesini sağlar.
5. Gün durum bu şekilde , arkadaşlar donör bölgede aşırı derece batma ve kaşıntı var gece hiç uyuyamadım sabaha kadar . Bu ne kadar süren bir süreç dayanılacak gibi değil , parol içiyorum zerre kadar fayda etmiyor .
1. ekim günü ve 2. gün ekimi sonrası bu şekilde sakızımsı kıvamda birşey akıyor . Böyle birşeyle karşılaşan oldumu bu normalmi arkadaşlar , şu an bu akıntı halen devam ediyor . Bunların bulunduğu bölgedeki greftlere sizce zarar verme durumu olurmu ?
şu sıralar saçlar çıkmaya başlar yalnız forumda çoğu kişi minoxile karşı ama ben olsam bu kafaya kesin kullanırdım hem travma gören kendi saçlarının hemde ekilenlerin hızlıca çıkması için elzem bence.