Merhabalar, İşlerimin aşırı yoğunluğundan dolayı anca paylaşım yapabildim. Ayrıca diğer hesabımın bilgilerini unuttuğum için yeni hesap açmak zorunda kaldım. Uzun araştırmalarımın sonucu Şahin Beye ektirmeye karar kıldım. Öncelikle böyle güzel ve bilgilendirici forumu bizlere kurduğu için Hintelle ayrıca teşekkürlerimi borç bilirim. Burası olmasaydı belkide çoğu insan yanlış kararlar verip mağdur olacaktı..
Ekime gelecek olursak.
-Saç ekimim 16,08,2022 tarihinde sabah 8:00’da başlayıp 15:00’da bitti.
-Anestezi işlemini Ergin bey yaptı. Sinek ısırığı gibi ağrı hissetim.
-Kanalları bizzat Şahin Bey açtı. Ekim esnasında Sürekli Şahin Bey Ve Ergin Bey kontrolündesiniz.
-Ekimimi gerçekleştiren bayan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Çok sabırlı ve cana yakın insanlardı. Olabildiğince en iyisini yapmaya çalışıyorlar.
Ayrıca Gece uykusuz kaldığım için saç ekimi esnasınsa uyuya kalmışım😀
# Greft sayısı. 4500
# Ekim. Ön hat ribant geriye doğru rahat bir ekim oldu.
# Kökler. Kalın sağlıklı ve geneli 2‘Li Greft
# Kan akışı ve Deri. Normal
Takviyeler : Evocapil Tablet - Xpecia
- Sabah aç karna 1 avuç kabak çekirdeği
- Sabah aç karna tatlı kaşığı keçi boynuzu pekmezi
- Yeşil Çay
- Badem+Ceviz
- Sabah aç karna tatlı kaşığı çörek otu yağı
- Kemik iliği suyu her sabah atlatmadan
Şahin Bey ve ekibine gelecek olursak samimi olarak söylüyorum gerçekten çok aşırı iyi ve dürüst insanlar. İlk yıkama için gittiğim gün Şuna şahit oldum Ergin Beyi arayıp randevu almak isteyen ve saç ekimine uygun olmadığı için defalarca reddetiği hasta oldu. Başkası olsa hadi gel kardeşim hemen ekelim derdi. Şahin Bey ve Ergin Bey kesinlikle altın değerinde insanlar.