donör bölgede ne döngüsü olacak öğrenmişsiniz bir döngü papağan gibi tekrarlayıp duruyorsunuz .minoxil minyatür saçları güçlendirir sonra bırakınca onlar dökülür yada kullanırkende döngüye girer ve bu çok normal bir durum ama donör bölgeden bahsediyoruz kalıtsal olarak dökülmeye dirençli ve hayatta belki sadece bir kaç kes döngüye giren saçlardan bahsediyoruz ve sen kalkmış döngüden bahsediyorsun
şu doku küsmesi hakkında söylediklerinde yanlış, değil beş binde bir ihtimal milyonda bir bile gerçekleşmiyor adam gibi donör bölgeden saç alan merkezlerde.
asmed,hakan doğanay ,asuman hair,serkan aygın gibi ekim merkezlerinde sıkıysa göster bakalım doku küsmesi olan bir vakalarını.
sen adamı bıçakla sonda olur böyle şeyler beş binde bir ihtimal gerçekleşti de yok öyle bir dünya.
2 Kelime yabancı dil bilgin var mı çok bilmiş dostum sana makale ve bilimsel çalışmaları atacağım ?
Bırak bu hikayeleri saydığın hepsinin donör vakaları bolca mevcut bu dediğin isimleri İngilizce arat ve yurt dışında ki hastalarının donöründe ki durumlar ile karşılaş şok geçir biraz.
Hadi abim yanlış bilgi vermişiz adam öyle bir zır cahil ki minoxun minyatür saçlara etki edip diğerlerine etki etmeyeceğini düşünüyor, sen parol içince acaba ağrıyı nasıl bu ilaç buluyor yav diyede düşünüyorsundur ahahhaha.
Şimdi canım kardeşim, cici kardeşim inan ki öyle bir oksijen israfısın ki şaşırıyorum etken maddeleri komple vücuduna ve bölgeye nüfus eden bir ilaç minyatür saçlara sadece etki ediyor ve diğerlerini inceltip dökmüyor öyle mi ?
Dökülmeye dirençli saçların zaman ile yapısının bozulup, aynı sürece dahil olmayacağını mı iddia ediyorsun ? Veya dur dur kişileri aynı klasmanda tutup asla gerçekleşmeyeceğini mi iddia ediyorsun e bende gerçekleşti x hocanın hastasıyım ? bunun kanıtıda var.
Yani söylediklerin çürüyor, düzeleceğini bildiğim içinde sorun bile etmedim.
Kısaca Anadolu kahvehane bilgiçliğin burada bilgili ve okuyan insanlara sökmez bunları git bilmeyen arkadaşlarına anlat inanırlar.