Gönderen Konu: ASUMAN HAIR -- 4400 GREFT -- 12 Eylül 2022  (Okunma sayısı 6929 defa)

JamesDean

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: ASUMAN HAIR -- 4400 GREFT -- 12 Eylül 2022
« Yanıtla #16 : 24 Eylül 2022, 00:55:04 »
Hocam Selamlar, Asuman hocamız maşallah inci gibi işlemiş yine :)
Açıklık avatajınız ve dönor kapasiteniz çok çok iyi. Ben sonucunuzun harika olacağını düşünüyorum. Sağlıcakla kalın. Şimdiden Hair'lı Olsun :)
  • Ekim Tarihi: 01.06.2022
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 4800
  • Yaşınız 32
  • Medikal Tedavi Xpecia, Propecia, Revita, Prozinc Plus, Konazol, Redoxon vs

Cardozoo

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 24 Eylül 2022, 09:34:32 »
Çok güzel bir ekim olmuş. Sonucuna göre ben de ektirmeyi düşünüyorum. Ekimi kim gerçekleştirdi ve ne kadar ödediniz?
Hafta 3 kere 1.25 mg finasterid,günlük şakaklara minox
Nw 2.5a Diffuse Thinning
Yaş 21
Kalben - Saçlar

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Eylül 2022, 19:47:45 »
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kabukların tamamı döküldü uygun bir zamanda fotoğraf çekip yükleyeceğim.

Asuman hanım tüm ekim aşamalarında takipçi oluyor, Kanalların açılmasını sadece kendisi yapıyor. Köklerin bir kısmını da kendisi  yerleştirdi. Asuman hanımın 2 ayrı ekip şeklinde 5-6 çalışanı var (Tam sayıyı bende bilmiyorum). Çalışan ekiplerin aralarında fark olduğunu düşünmüyorum. Ekim esnasında dönüşümlü çalışıyorlar zaten. Diğer ekim merkezleriyle bu konuda kıyas bile yapılamaz, diğer ekim merkezlerinde günde 20-30 hastaya ekim yapıyorlarken, asuman hair'da 1 veya 2 ekim yapılıyor.

Yalnız burada ekip içerisinde elif hanımın hakkını vermem gerek; operasyonun başından itibaren profesyonel olduğu belliydi, anestezili başınızda çalışırken el hareketlerinden  işinde usta olduğunu anlıyorsunuz. Elif hanım çalışırken psikolojik  olarak rahat hissediyordum. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek isterim. :) (umarım ismini doğru hatırlıyorumdur )

Ekim 25.000. Fakat yakın zamanda zam gelebilir bu konuda acele etseniz iyi olur.

Sonucu bende merakla bekliyorum, Umarım talihsiz bir durum yaşamam. Asuman hair ile ilgili önümüzde günlerde daha detaylı değerlendirme yazısı paylaşırım.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 25 Eylül 2022, 20:00:09 »
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kabukların tamamı döküldü uygun bir zamanda fotoğraf çekip yükleyeceğim.

Asuman hanım tüm ekim aşamalarında takipçi oluyor, Kanalların açılmasını sadece kendisi yapıyor. Köklerin bir kısmını da kendisi  yerleştirdi. Asuman hanımın 2 ayrı ekip şeklinde 5-6 çalışanı var (Tam sayıyı bende bilmiyorum). Çalışan ekiplerin aralarında fark olduğunu düşünmüyorum. Ekim esnasında dönüşümlü çalışıyorlar zaten. Diğer ekim merkezleriyle bu konuda kıyas bile yapılamaz, diğer ekim merkezlerinde günde 20-30 hastaya ekim yapıyorlarken, asuman hair'da 1 veya 2 ekim yapılıyor.

Yalnız burada ekip içerisinde elif hanımın hakkını vermem gerek; operasyonun başından itibaren profesyonel olduğu belliydi, anestezili başınızda çalışırken el hareketlerinden  işinde usta olduğunu anlıyorsunuz. Elif hanım çalışırken psikolojik  olarak rahat hissediyordum. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek isterim. :) (umarım ismini doğru hatırlıyorumdur )

Ekim 25.000. Fakat yakın zamanda zam gelebilir bu konuda acele etseniz iyi olur.

Sonucu bende merakla bekliyorum, Umarım talihsiz bir durum yaşamam. Asuman hair ile ilgili önümüzde günlerde daha detaylı değerlendirme yazısı paylaşırım.
[/quote
Görüşlerinize katılıyorum Elif hanım benim ekimim de de sürece dahil oldu.Sag tarafı o ekti sol tarafı Enes bey.Bence iki isimde işinde çok iyi.Enes bey greftleri alırken micromotoru kullandı ve grefti toplayan arkadaşı sürekli uyardı.Benim gördüğüm tek eksiklik Serkan Aygın ekimlerinde olduğu gibi greftlerin çetelesini tutmuyorlar.Yani kaç greft tekli,kaçı üclu kaçı ikili gibi.Bu da olsa daha iyi olur sanki.
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

Hair'lı Olsun

• Hero Member
« Yanıtla #20 : 26 Eylül 2022, 22:04:33 »
14. Gün

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  

erdal35

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #21 : 27 Eylül 2022, 00:34:20 »

Öncelikle ekiminiz hayırlı olsun, istediğiniz sonuca en yakın zamanda ulaşmanızı dilerim. Asuman hanım gördüğüm kadarıyla ekimlerinde oldukça başarılı bir isim. Bende ekimimi Asuman hanım'a yaptırmayı düşünüyorum 26eylül tarihinde whatsappdan görüştük fotoğraflarımı ilettim ve fiyat olarak 30.000tl olacağını söyledi, siz 25bin yazmışsınız fiyatı neye göre belirliyor sabit fiyat değilmi herkes için?
  • Ekim Tarihi: 21.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asuman Hair Transplant
  • Greft Miktarı 3900
  • Yaşınız 26
  • Medikal Tedavi Xpecia, Proscar 4/1, Redoxon, Solgar Vm2000

Hair'lı Olsun

• Hero Member
« Yanıtla #22 : 27 Eylül 2022, 21:40:00 »
Fiyatlarını arttırmış olabilirler hocam forumdaki bir çok konuda görebilirsin 25.000 di.

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #23 : 27 Eylül 2022, 23:45:49 »
14 gün donör alımı mükembel 14 günde neredeyse saç elındığı belli değil
Kabuk sonrası görüntü harika saç yönleri çok güzel süper bir saç ekimi.

duman134

• Sr. Member
« Yanıtla #24 : 27 Eylül 2022, 23:46:47 »
Başkan hayırlı olsun kabuk sonradı görüntü harika benim anlamadığım Asuman Hair saç ekim merkezi nereden almış bu saçı donör harika hiç belli değil:)
Kabuk sonrası görüntün süper

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #25 : 27 Eylül 2022, 23:49:06 »
Kardeşim selamlar umarım çok iyisindir
Kabuk sonrası görüntün süper görünüyor kocaman bir maşallah diyorum
Donör alımınsa harika sorunsuz. Ve donör çok sağlam

Beklentim ise çok ultra bir saç ekim sonucu senden
Global Moderator

Hair'lı Olsun

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 28 Eylül 2022, 16:53:12 »
Başkan hayırlı olsun kabuk sonradı görüntü harika benim anlamadığım Asuman Hair saç ekim merkezi nereden almış bu saçı donör harika hiç belli değil:)
Kabuk sonrası görüntün süper

Kardeşim selamlar umarım çok iyisindir
Kabuk sonrası görüntün süper görünüyor kocaman bir maşallah diyorum
Donör alımınsa harika sorunsuz. Ve donör çok sağlam

Beklentim ise çok ultra bir saç ekim sonucu senden

Teşekkür ederim. Umarım sonuç  da güzel olur.

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları