iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Kabukların tamamı döküldü uygun bir zamanda fotoğraf çekip yükleyeceğim.
Asuman hanım tüm ekim aşamalarında takipçi oluyor, Kanalların açılmasını sadece kendisi yapıyor. Köklerin bir kısmını da kendisi yerleştirdi. Asuman hanımın 2 ayrı ekip şeklinde 5-6 çalışanı var (Tam sayıyı bende bilmiyorum). Çalışan ekiplerin aralarında fark olduğunu düşünmüyorum. Ekim esnasında dönüşümlü çalışıyorlar zaten. Diğer ekim merkezleriyle bu konuda kıyas bile yapılamaz, diğer ekim merkezlerinde günde 20-30 hastaya ekim yapıyorlarken, asuman hair'da 1 veya 2 ekim yapılıyor.
Yalnız burada ekip içerisinde elif hanımın hakkını vermem gerek; operasyonun başından itibaren profesyonel olduğu belliydi, anestezili başınızda çalışırken el hareketlerinden işinde usta olduğunu anlıyorsunuz. Elif hanım çalışırken psikolojik olarak rahat hissediyordum. Kendisine buradan tekrar teşekkür etmek isterim.
(umarım ismini doğru hatırlıyorumdur )
Ekim 25.000. Fakat yakın zamanda zam gelebilir bu konuda acele etseniz iyi olur.
Sonucu bende merakla bekliyorum, Umarım talihsiz bir durum yaşamam. Asuman hair ile ilgili önümüzde günlerde daha detaylı değerlendirme yazısı paylaşırım.