Gönderen Konu: Nw3 şakaklar için ne yapmalı  (Okunma sayısı 2159 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Nw3 şakaklar için ne yapmalı
« Yanıtla #16 : 14 Eylül 2022, 17:42:54 »
bunlar allahin vip kulu bizde öyle şeyler olmaz kanka  ;D
böyle inanırsan zaten olmaz adamın 2 seneden sonra elde ettiği sonuç o, önce sene bekle gör

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 14 Eylül 2022, 20:33:48 »
böyle inanırsan zaten olmaz adamın 2 seneden sonra elde ettiği sonuç o, önce sene bekle gör
sıkıntı yok olacaksa 5 sene bekleyelimde zor ihtimal
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 14 Eylül 2022, 20:47:03 »
 arkadaslar tanıdık olmadıkça nette resimlere itibar etmeyin.ektirip ilaçla sonuc aldım diyende var.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Andrea

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 15 Eylül 2022, 00:32:48 »
Doğru diyorsun abi ama bu adamı uzun süreden beridir takip ediyorum paylaşımları doğru ama ekstradan bir şey söylemek gerekirse finasteridde minimum 18. - 19. ayları beklemek gerekiyor bunun nedenine gelecek olursak DHT nin zaten bir kere stabil bir şekilde gereken seviyede baskılanması 6. ay civarından sonra meydana geliyor bizim görmediğimiz çok çok küçük minimalize olmuş köklerin büyümesi bile 6. aydan sonra başlıyor anlayacağınız dolayısıyla bence net sonucu almadan ne minoksidil eklenelilmeli ne de saç ekimine başvurulmalı diye düşünüyorum bu yüzden erken tedavide zaman çok çok önemli ne kadar erken tedaviye başlayıp sabır gösterirseniz yolunuzu o kadar kesin ve net bir şekilde çizme fırsatı yakalarsınız en azından kafanızda daha fazla saç tutmuş olursunuz neyse ki Allah'a çok şükür ki bizler şanslı taraflardayız bu forum sayesinde.

GÜNLÜK 0.5 MG Avodart Dutasterid
GÜNLÜK 2 AGA E TABLET
GÜNLÜK 2 ADET 40MG ROACCUTANE (AKNETRENT)

BİZ BU İŞE GÖNLÜMÜZÜ VERDİK KARDEŞ.

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 15 Eylül 2022, 03:19:02 »
sıkıntı yok olacaksa 5 sene bekleyelimde zor ihtimal
Merak ettim saçlarını

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 15 Eylül 2022, 09:08:19 »
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 15 Eylül 2022, 09:28:26 »
nw 2.5 3
Nesi düzelmeyecek Alexin başlamadan önceki halini biliyor  musun bilmiyorum, ben zaten onu tanıyan birisi özellikle o ssi istedi diye onu attım ilk halinde baya nw3 biri hem de 18inde. finle güzel sonuç alan çok var kendi kendine kullansam da düzelmeyecek demek gereksiz kanser falan olsan ilerde hemen öldüm mü diyeceksin pozitif düşünce her zaman önemli.Forumda da daha geçen gün bakarken gördüm eski bir konuydu fin kullanmış sonuçları atmış.İlk attığı 10.ay sonuca pek fark yok değmezmiş kullanmana falan filan yazan olmuş  bazı kendini bilmez yorum yapanlar.Adam devam etmiş ilerleyen dönemde çok güzel sonuç olmuş birkaç sene düzenli sonuç atmış yani zaman sabır önemli

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 15 Eylül 2022, 12:02:37 »
  bence ilerleyen donemde fiansteridden soyle fayda alabilirsin kişi agresif dokulme bastırınca hemen ilaca koşuyor .daha sonraları kodlanmış genetik dokulme yavaslarsa ilaçta daha iyi fayda verir
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #24 : 15 Eylül 2022, 12:27:58 »
Finasteride kullanırken nw3ten nw4 olma ihtimali çok çok düşük değil mi yani acayip agresifse anca öyle bişe olur ya da çok uzun dönemde o yüzden en azından var olanı koruyalım ileride 2000-3000 arası bi greftle mükemmel saça sahip oluruz yanlış mi düşünüyorum bir de sadece microneedling ile bile nw skalasında 1 grade ilerleyenler var verteksi tamamen kapayanlar var bu iş tamamen şans işi kimse nasıl çalıştığını bilmiyor nw3 olsa bile en azından sağlıklı gür bir nw3 için bir sürü saç stili var ona göre bakarız artık sırada beklemek var

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #25 : 15 Eylül 2022, 12:42:55 »
Nesi düzelmeyecek Alexin başlamadan önceki halini biliyor  musun bilmiyorum, ben zaten onu tanıyan birisi özellikle o ssi istedi diye onu attım ilk halinde baya nw3 biri hem de 18inde. finle güzel sonuç alan çok var kendi kendine kullansam da düzelmeyecek demek gereksiz kanser falan olsan ilerde hemen öldüm mü diyeceksin pozitif düşünce her zaman önemli.Forumda da daha geçen gün bakarken gördüm eski bir konuydu fin kullanmış sonuçları atmış.İlk attığı 10.ay sonuca pek fark yok değmezmiş kullanmana falan filan yazan olmuş  bazı kendini bilmez yorum yapanlar.Adam devam etmiş ilerleyen dönemde çok güzel sonuç olmuş birkaç sene düzenli sonuç atmış yani zaman sabır önemli
knka tamam umutluyuz da nw0 beklentim yok yani %99 olmam diyorum çok zor keşke olsak
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #26 : 15 Eylül 2022, 23:23:50 »
Finasteride kullanırken nw3ten nw4 olma ihtimali çok çok düşük değil mi yani acayip agresifse anca öyle bişe olur ya da çok uzun dönemde o yüzden en azından var olanı koruyalım ileride 2000-3000 arası bi greftle mükemmel saça sahip oluruz yanlış mi düşünüyorum bir de sadece microneedling ile bile nw skalasında 1 grade ilerleyenler var verteksi tamamen kapayanlar var bu iş tamamen şans işi kimse nasıl çalıştığını bilmiyor nw3 olsa bile en azından sağlıklı gür bir nw3 için bir sürü saç stili var ona göre bakarız artık sırada beklemek var
Doğru düşünüyorsun, zaten herkesin dökülme şekli bile değişik oluyor veya ne kdar senede ne kadar ilerleyeceği falan çok değişken kimininki senelerce belli düzeyde yavaşça ilerliyo kimi birden hızlı kelleşiyor, döküldüğü yerler yine farklı seyir gösteriyor vs vs.  Tedavisinde de tabii ki bunlar farklı sonuçlar gösterir. Sadece ekimle bile çok mutlu hayat sürenler varken genç yaşta saçlarını ilaçlarla koruyan ve  güçlendirenler çok daha mutlu sonuç alacaktır.Ekim veya ekimsiz de olabilir zaman gösterir

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #27 : 16 Eylül 2022, 12:32:06 »
Ekteki 2 fotoğraf gibi çokça örnek var finasteride kullanıcılarının uzun sürede %70 civarı gayet iyi sonuç alıyor bir çoğu da varolan saçlarını koruyor yeni saç gelişimi finasteride kullananların çoğunda var yani ve uzun vadede dökülmeyi azaltmaması ya da daha kötü hale gelmesine karşılık fotoğraflı bir örnek göremedim ya koruyor ya da fazlasıyla saçları güçlendirip çoğaltıyor yani agresif dökülmede işe yaramaz diye bir şey yok kafada saç olmayan adam nw2ye gelebiliyorsa bu işin kesin çizgileri yok tek yapmak gereken şey bu ilacı kullanmak ve bırakmamak finasteride şuan için gerçekten bir mucize ayrıca genç yaşta çok daha etkili bunu da belirtelim

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #28 : 16 Eylül 2022, 14:39:11 »
Ekteki 2 fotoğraf gibi çokça örnek var finasteride kullanıcılarının uzun sürede %70 civarı gayet iyi sonuç alıyor bir çoğu da varolan saçlarını koruyor yeni saç gelişimi finasteride kullananların çoğunda var yani ve uzun vadede dökülmeyi azaltmaması ya da daha kötü hale gelmesine karşılık fotoğraflı bir örnek göremedim ya koruyor ya da fazlasıyla saçları güçlendirip çoğaltıyor yani agresif dökülmede işe yaramaz diye bir şey yok kafada saç olmayan adam nw2ye gelebiliyorsa bu işin kesin çizgileri yok tek yapmak gereken şey bu ilacı kullanmak ve bırakmamak finasteride şuan için gerçekten bir mucize ayrıca genç yaşta çok daha etkili bunu da belirtelim
Zaten oyle de bu forumda nedense fin pek ise yaramaz,bende ise yaramadi  veya daha cok dokuyo vs kafasinda olanlar var sabırsızlıktan büyük ihtimalle.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #29 : 16 Eylül 2022, 15:42:53 »
Zaten oyle de bu forumda nedense fin pek ise yaramaz,bende ise yaramadi  veya daha cok dokuyo vs kafasinda olanlar var sabırsızlıktan büyük ihtimalle.
5 ay olup bişey degismemisse yine de sabırsız tayfadan mi sayiliyoruz
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Facebook Twitter Instagram