Gönderen Konu: Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic/29.08.2022/Yaş:38/FUE+DHİ/4600 Greft  (Okunma sayısı 11844 defa)

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
4. Aydan sonra baya gelişim göstermiş hocam bundan sonrada daha iyi olur inşaallah. Süreçlerimiz benziyor sanki, takipteyim, dilerim burdaki her arkadaşla beraber güzel sonuçlar alırız

teşekkür ederim dostum.
tüm temennimiz herkes emek ediyor. sonucuda mutlu etsin.
olmasa da can sağlığı olsun

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
minoxa devam mi dostum ?
  • Yaşınız 35

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
devam dostum.
günde 2 kez 5 fıs yazıyor prospektüste ben 1 kez 5 fıs kullanıyorum.
kutu bitince bırakacağım. 1.5 2 ay sürecek gibi görünüyor
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ozaman bunu bir kenara not aliyim ben, bende nasip olursa ekimi gerceklestirdikden sonra sürec geriden gelirse max. 2 ay minoxidil kullanirim heralde. birde arkadaslar, kusura bakmayin konuyu bogmak istemem ama benimde actigim basliga bakarmisiniz ,, ekim öncesi takviye `` diye acmistim.
  • Yaşınız 35

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimini paylaşırsan takip ederiz.
sağolsunlar yardımcı oluyorlar zaten.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimim insallah 11 nisanda gerceklesicek eger ki oraya gidince vazgecmezsem korkumdan. sayili günler kaldi, heyecan ve korku siddetle artiyor.
  • Yaşınız 35

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
ekimim insallah 11 nisanda gerceklesicek eger ki oraya gidince vazgecmezsem korkumdan. sayili günler kaldi, heyecan ve korku siddetle artiyor.

Cekinecek hiç bir şey yok. Gönül rahat olsun. Girmeden çeyrek xanax, sonra sedasyonun etkisinde anlamıyorsun hiç bir şey. Sıfır acı.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

mattescheibe

• Yeni üye
  • *

Dostum ben de korkuyordum ama tam 3 gun once ameliyatim yapildi. Ekim tamamlandi. Ibrahim hocanin ekibi yapti ( serkan aygin in doktorlarindan). Aci konusu oyle dayanilmayacak degil. Hicbir sey anlatildigi kadar 0 degil ama aci esigi ortalama biri olarak diyeyim ki oyle bagirtcak bir sey yok. Hele extraction da hic sikinti yok.2 saatte 4100 greft aldi 2 kisi. Ekim kismi uzun surdu ben de. Sonrasinda biraz konforsuz yasiycan ama aynadaki hissiyatin hepsinden degerli oldugunu bil. Zamaninda tayfun diye bi hoca var insan psikolojisinden anlamayan biri onun masasindan kalkmis adamim. Dedim bunla degil sac ekimi bakkala gidilmez. Ama serkan aygin cok efendi duzgun ve mukkemeliyetci bir insan. Kurdugu sistem ve ağ i yasadiginda emin ol saygi duyup kendini emanet edecegin biri. Bu arada bak ben ondan reklam.vs yapmak icin yazmiyorum. Hakikat bu. Biraz surec ilerlesin yazicam gun gun gelisimi konu acip. Kisaca, korkma! Asla ve asla. Ve lutfen aci agri vs ile moralini bozma. Ben ki bu forumdaki en kıl heriflerden biriyimdir ve epey isvicreliyimdir ama bu hocaya inandim guvendim. Cizdigi cizgiyi bile kabul ettim. Dilerim sonuc ne onu ne beni utandirir. Selametle

xKarax

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
cok tsk ederim moral verdiginiz icin. dis hekiminde ki igneler mesela acitmiyor, hafif batma oluyor ama aci denilcek kadar degil. insallah bu dediginiz gibi atlatirim olayi. ceyrek kanax degil de bana tümünü verseler diye sorcam :) bu arada seninde ekimin hayirli olsun, konunu bekliyoruz.
  • Yaşınız 35

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
merhabalar,
minox kullanmaya başlayalı 1 ay olacak eklediğim fotoğraflarda işaretli alan boştu şimdi ince ve tüy şeklinde bir sürü saç görüyorum.
minox. da beni korkutan bi ilaç. 2.ayıda tamamlayayım mı ? kafi midir sizce?
bırakırken  azaltarak mı, yoksa zaten süre kısa deyip birden mi bıraksam.
şimdiden teşekkür ediyorum.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bu konuda tecrübeli arkadaşlar var mı?
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

emekli kel

• Hero Member
 nekrozdan pek anlamıyorum minoxun nekroza etkisi ne onuda bimiyorum ama ilaç 3 ayda vericeğini verir.nekrozda saç çıkarma ihtimali yoksa azaltarak bırak sonrada orası revizeye gider.yada minoxta 3 ayı tamamla bakalım doldurcakmı orayı
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
nekrozdan pek anlamıyorum minoxun nekroza etkisi ne onuda bimiyorum ama ilaç 3 ayda vericeğini verir.nekrozda saç çıkarma ihtimali yoksa azaltarak bırak sonrada orası revizeye gider.yada minoxta 3 ayı tamamla bakalım doldurcakmı orayı

teşekkürler hocam yorumun için.
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

Beygirbey

• Sr. Member
Bence daha uzun bir süre var, toparlanabilir belirttiğin alan. Eğer içine sinmezse zaten Serkan Aygın Clinic uygun bir revize yapar diye düşünüyorum. Ama dediğim gibi bundan 6 ay sonra bambaşka konuşuyor da olabiliriz.  |-nazarboncugu-|
Serkan Aygın Saç Ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30196.0

Ersin Bey'in ekibi
4.300 Greft (DHI & Sapphire FUE) ilk ekim
2.000 Greft (DHI) ücretsiz revizyon

Takviyeler: Minox., Topikal Fin, Priorin Intense, Medohbiotin, Omega-3, Xpecia, PRP (4 seans), Mezo (10 seans)

emekli kel

• Hero Member
 rica bırakcaksanda azaltarak bırak ne zaman bırakcaksan bırak azaltarak bırak hocam
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Facebook Twitter Instagram