Merhaba; istanbulda değilde ekimini izmirde yaptırmak isteyen,novar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla durum bilgilendirmesi yapmak istedim attığım fotoğraflardaki süreç 9.aya ait eski halimde mevcut.Ön çizgi ve ön bölge beklentimin çok üzeri çok memnunum,özellikle 6.aydan 9 aya kadar çok fazla ataklar oldu hacim alma devam ediyor,vertex bölgesi toplandı söylemediğim sürece ekim yaptığımı çok hakim kişiler dışında kimse anlamıyor diyebilirim,tepe bölgesi vasat ekim öncesi ekipten arkadaşlar önden alacağımız verimi tepe bölgesinden alamayacağımızı belirmişti beklentimide o yüzden düşük tutmuştum.Şuan ekim öncesi haliyle aynı diyebilirim.Gelelim genel sürece;
5-6 ay itibariyle ataklar şiddetlendi,7 aya kadar zirve yaptı.7 ayda bir anda çok ciddi hızda bir dökülme başladı neredeyse şok dökülme hızında! Aslında bu siteye yazma amacımda bir nevi bu yaşadığım süreç bu sitede okuduğum mesajlar sayesinde o dönemi en az kayıpla atlattıgımı düşünüyorum.Çünkü novarı aradığımda sağolsunlar asla geri çevirmiyorlar yada terslemiyorlar ama kesinlikle ekim sonrası özellikle 3.aydan sonra ekstra bir ilgi beklemeyin.7 ayda panik haliyle arayıp ekstra dökülme oldugunu herhangi bir ilaç yada darbe almadıgım halde dökülmenin anormal hızlandığını belirttim,beni kliniğe davet ettiler işim dolayısıyla gelemeyeceğimi tavsiye edecekleri bir vitamin veya ilaç olup olmadığını sorduğumda rutin sebamet bebe şampuanı dışında hiçbir şey kullanmamam gerektiğini söyledi funda hanım çok eminim dediğini yapsam şuan fotoda gördüğünüz saçların yüzde yetmişi yoktu,sonra bu siteye girerek saatlerce okudum araştırdım sonunda bir vitamin bir şampuan denemeye karar verdim büyük harflerle yüksek sesle söylüyorum XPECİA VE ŞAMPUAN SAWPOO arkadaşlar dökülmemi 4-5 gün sonra sıfıra indirdi hala kullanıyorum.siteye bu vesileyle teşekkür ederim.Şimdilik kısmen saç dökülme sorunum ortadan kalktı sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum iyi günler