Gönderen Konu: 04.09.2022 Bayraklı Novar Polikliniği 3500 greft yaş :34  (Okunma sayısı 3039 defa)

Bcksz1912

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: 04.09.2022 Bayraklı Novar Polikliniği 3500 greft yaş :34
« Yanıtla #46 : 26 Şubat 2023, 19:14:08 »
gayet güzel saç çıkışı olmuş fakat işaretlediğim alanda nekrozdan dolayı saç çıkışı olmamış ,ilk ekim fotolarına bakarsan orda bir sıkıntı varmış zaten hintelde belirtmiş.
o bölgeye revizyon gerekebilir.
.

Maalesef ekimden önce belirtildi ekimden  öncede ufakken yasadıgım bir darbeden ötürü orada kendi saçımda çok zayıftı o bölgede revizyonda yapılsa çıkacagını sanmıyorum ekim esnasında bir hayli uğraşıldı o bölge için umutlu konuşmamıştı zaten nazar boncuğu diyorum:( genel durumdan çok memnunum

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #47 : 26 Şubat 2023, 19:15:18 »
.

Maalesef ekimden önce belirtildi ekimden  öncede ufakken yasadıgım bir darbeden ötürü orada kendi saçımda çok zayıftı o bölgede revizyonda yapılsa çıkacagını sanmıyorum ekim esnasında bir hayli uğraşıldı o bölge için umutlu konuşmamıştı zaten nazar boncuğu diyorum:( genel durumdan çok memnunum

hımm ,doğrudur hocam ,scar dokusunda ekim verimliliğin olmaması normal.

Bcksz1912

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #48 : 26 Şubat 2023, 19:17:45 »
Sizce daha çıkış olacakmı arka vertex bölgesi ve ön bölge için yorumunuz var mıdır haftaya 6 ay dolacak

Trevor

• Hero Member
« Yanıtla #49 : 26 Şubat 2023, 19:19:20 »
2 ay daha gelişim olur sonrası hacimlenme ve saçın doğal hale geleceği süreç .ekim bir yılını doldurduktan sonra saçlarıda uzatırsan şimdikinden epey farklı güzel bir görüntü olama ihtimali yüksek hocam.

Bcksz1912

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #50 : 26 Şubat 2023, 19:23:59 »
2 ay daha gelişim olur sonrası hacimlenme ve saçın doğal hale geleceği süreç .ekim bir yılını doldurduktan sonra saçlarıda uzatırsan şimdikinden epey farklı güzel bir görüntü olama ihtimali yüksek hocam.

Değerli yorumunuz teşekkür ederim şuan için iki kaygım çıkmayan alanı kapatamama ve arka vertex bölgesinin açık kalması  benim için şu durumdan yüzde yirmi daha çıkış olsa yeterli bakalım 8 ve 9.aylarda tekrar foto atacağım

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #51 : 27 Mayıs 2023, 15:36:25 »
Merhaba; istanbulda değilde ekimini izmirde yaptırmak isteyen,novar hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak amacıyla durum bilgilendirmesi yapmak istedim attığım fotoğraflardaki süreç 9.aya ait eski halimde mevcut.Ön çizgi ve ön bölge beklentimin çok üzeri çok memnunum,özellikle 6.aydan 9 aya kadar çok fazla ataklar oldu hacim alma devam ediyor,vertex bölgesi toplandı söylemediğim sürece ekim yaptığımı çok hakim kişiler dışında kimse anlamıyor diyebilirim,tepe bölgesi vasat ekim öncesi ekipten arkadaşlar önden alacağımız verimi tepe bölgesinden alamayacağımızı belirmişti beklentimide o yüzden düşük tutmuştum.Şuan ekim öncesi haliyle aynı diyebilirim.Gelelim genel sürece;
5-6 ay itibariyle ataklar şiddetlendi,7 aya kadar zirve yaptı.7 ayda bir anda çok ciddi hızda bir dökülme başladı neredeyse şok dökülme hızında! Aslında bu siteye yazma amacımda bir nevi bu yaşadığım süreç bu sitede okuduğum mesajlar sayesinde o dönemi en az kayıpla atlattıgımı düşünüyorum.Çünkü novarı aradığımda sağolsunlar asla geri çevirmiyorlar yada terslemiyorlar ama kesinlikle ekim sonrası özellikle 3.aydan sonra ekstra bir ilgi beklemeyin.7 ayda panik haliyle arayıp ekstra dökülme oldugunu herhangi bir ilaç yada darbe almadıgım halde dökülmenin anormal hızlandığını belirttim,beni kliniğe davet ettiler işim dolayısıyla gelemeyeceğimi tavsiye edecekleri bir vitamin veya ilaç olup olmadığını sorduğumda rutin sebamet bebe şampuanı dışında hiçbir şey kullanmamam gerektiğini söyledi funda hanım çok eminim dediğini yapsam şuan fotoda gördüğünüz saçların yüzde yetmişi yoktu,sonra bu siteye girerek saatlerce okudum araştırdım sonunda bir vitamin bir şampuan denemeye karar verdim  büyük harflerle yüksek sesle söylüyorum XPECİA VE ŞAMPUAN SAWPOO arkadaşlar dökülmemi 4-5 gün sonra sıfıra indirdi hala kullanıyorum.siteye bu vesileyle teşekkür ederim.Şimdilik kısmen saç dökülme sorunum ortadan kalktı sorusu olan arkadaşlara yardımcı olurum iyi günler

1912bcksz

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #52 : 27 Mayıs 2023, 15:39:11 »
Ek 1

Aikidoo

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 06 Eylül 2023, 14:47:26 »
Gayet iyi görünüyor dostum, ama ben şu novarin özellikle ön bölgeleri çim adam gibi yaptığı kanatindeyim bir kaç kişide gördüm Ekim olduğu çok belli ediyor mesela Sibel hanım var İzmir'de onun ekimlerinde birebir gördüm Ekim yapılmamış gibi duruyor

Facebook Twitter Instagram