Gönderen Konu: PROSCAR 10'A BÖLÜP KULLANSAM (0,25 MG) YANETKİ OLUR MU ?  (Okunma sayısı 1417 defa)

tekke61

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: PROSCAR 10'A BÖLÜP KULLANSAM (0,25 MG) YANETKİ OLUR MU ?
« Yanıtla #31 : 18 Eylül 2022, 15:53:39 »
Bana göre gözle görülür bi gelişim yok belki dökülmeyi azaltmıştır

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 19 Eylül 2022, 14:50:34 »
Kesinlikle katılıyorum .Kimi arkadaş 3 ay 4 ay kullanmış ama hiçbir gelişme görülememiş olan arkadaşlar var yada çok az bi fark görenler var.Onun için alt takımları bozmaya değmez bence.Aşağısı çalışmıyosa saç olsa nolur olmasa nolur ,saç estetik bişey sonuçta😂
Knk böyle düşünüyosan boşuna milleti oyalama kullanma o zaman,bu işler sabır işi bir günde kel kalınmıyor ki bir günde düzelsin.3-4 ayı sanki 40 sene uğraşmış gibi büyütmeyin. estetik bişey diyip geçiyosan diyosan umrunda değildir sen kendini ayna dışında görmeyeceksin zaten başkalarının sorunu senin kafanın görüntüsü :D

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #33 : 19 Eylül 2022, 15:00:25 »
Knk böyle düşünüyosan boşuna milleti oyalama kullanma o zaman,bu işler sabır işi bir günde kel kalınmıyor ki bir günde düzelsin.3-4 ayı sanki 40 sene uğraşmış gibi büyütmeyin. estetik bişey diyip geçiyosan diyosan umrunda değildir sen kendini ayna dışında görmeyeceksin zaten başkalarının sorunu senin kafanın görüntüsü :D
Kanka nebiliyim ya ben biraz çekiniyorum ,kullanmak istiyorum ama  ;D 2 tercih arasından aşağıdakinden etkilenmemeyi seçiyorum sadece  :)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 19 Eylül 2022, 15:31:11 »
Kanka nebiliyim ya ben biraz çekiniyorum ,kullanmak istiyorum ama  ;D 2 tercih arasından aşağıdakinden etkilenmemeyi seçiyorum sadece  :)
tek diyeceğim şey hiç başlamayacaksan sorun değil ama ilerde saçın daha da kötüleştiğinde başlayacaksan geç başladığına pişman olursun,kafanda ne kadar çok saçın varken başlarsan o kadar iyi ve gelişim-dönüşümü yavaş ilerleyen bir süreç

Facebook Twitter Instagram