Gönderen Konu: PROSCAR 10'A BÖLÜP KULLANSAM (0,25 MG) YANETKİ OLUR MU ?  (Okunma sayısı 1416 defa)

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
Ynt: PROSCAR 10'A BÖLÜP KULLANSAM (0,25 MG) YANETKİ OLUR MU ?
« Yanıtla #15 : 07 Eylül 2022, 23:35:37 »
Bende cok dusuk oranda kullandım. Evet yanetkilerinde ciddi azalma oldu. Suan 1mg olarak kullanmaya basladim
Kardeşim açıkçası kullanım oranını merak ediyorum.Hergün mü kullanıyosun ,kaç mg kullanıyosun.Beni yönlendirebilir misin ?Teşekkür ederüm .1 mg a çıkınca neler değişti ?

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #16 : 07 Eylül 2022, 23:37:22 »
10a bolersen büyük yan etki yaratır kozmopolitik etkenlerden dolayı 20ye bölmeni tavsiye ederim  ;)
Kardeşim endişemi anlamanı bekliyorum :) Sen nasıl kullanoıyosun öğrenebilir miyim yanetki hissettin mi

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #17 : 07 Eylül 2022, 23:53:40 »
ne yan etkisi oda ne ? yaşanmadı 50ye bölerek kullaniyom ben
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #18 : 07 Eylül 2022, 23:58:05 »
Bende bu araştırmaya güvenerek bunu söyledim fakat sanırım kullanöaya cesaret edemeyeceğim dostlar 😂Benim toto yemedi :) Xpecia ya devam kararı aldım açıkçası.
Abi  cinsel hayat veya tüm hayatın bahsetme ben psikoloji bozulnhastabuatakta yatan bir kişi olarak baya bişeyler yazdım tabi normalde degilim saç eçolayı beni mahvetti ekonomide kötüyüm ama şunu diyim burdaki abiler kullanıyor bende kulanacakrım ama ankisiyete ve oippiriklim mahvetti eczacınolayı felan jasmes abiyle matkap abiye dikkat et kafa yapıyolar valla gülüyorlar. Valla ben bir kaç abi izledim avıdsr dutasterid yükleme yapıyor taş gibi oldugunu söylüyorlar youtubedan bakabilirsin. Ama işte endişe kaygı psikoloji gözü karartsakta bize neden unkadar erki ediyor bilemiyorum fanus gibi hep acabalar beyinde ne poz ylyecemizi bilemedikk hey allam ya benim kafa çok gelitli çok saçmalıyorum ama bi yandanda ara sıra saglam düşünüyorum.
Benim zaten idarrı kesik kesik yapma ara sıra kasık ve testiye agrı oluyor büyük dışkıds zorlanıyorum hemıeoşd de var. Bunlar prostat ile alakalı olabiliyormuş. Belki kullansam çok i j i gelecek saçımda i j i olacak biliyorum ama bu hep acabalar psikolojik olarak soru işareti ne pox yıcemizi şaşırdık valla  :-\

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2022, 11:13:21 »
ne yan etkisi oda ne ? yaşanmadı 50ye bölerek kullaniyom ben
bence forumu bırakmak lazım ya da fin konularını okumamak çünkğ fin kullananlar  olarak her gün sadece finden korkanları,anksiyete yapanları görüp duruyoruz hep aynı konular bir şeye yaramıyo,ikna olmayan da ne desen olmayacak zaten sinir bozucu

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2022, 15:20:16 »
Abi  cinsel hayat veya tüm hayatın bahsetme ben psikoloji bozulnhastabuatakta yatan bir kişi olarak baya bişeyler yazdım tabi normalde degilim saç eçolayı beni mahvetti ekonomide kötüyüm ama şunu diyim burdaki abiler kullanıyor bende kulanacakrım ama ankisiyete ve oippiriklim mahvetti eczacınolayı felan jasmes abiyle matkap abiye dikkat et kafa yapıyolar valla gülüyorlar. Valla ben bir kaç abi izledim avıdsr dutasterid yükleme yapıyor taş gibi oldugunu söylüyorlar youtubedan bakabilirsin. Ama işte endişe kaygı psikoloji gözü karartsakta bize neden unkadar erki ediyor bilemiyorum fanus gibi hep acabalar beyinde ne poz ylyecemizi bilemedikk hey allam ya benim kafa çok gelitli çok saçmalıyorum ama bi yandanda ara sıra saglam düşünüyorum.
Benim zaten idarrı kesik kesik yapma ara sıra kasık ve testiye agrı oluyor büyük dışkıds zorlanıyorum hemıeoşd de var. Bunlar prostat ile alakalı olabiliyormuş. Belki kullansam çok i j i gelecek saçımda i j i olacak biliyorum ama bu hep acabalar psikolojik olarak soru işareti ne pox yıcemizi şaşırdık valla  :-\
Kardeşim herşeyin başı sağlık.Saç estetik bişey ,bence sen kesinlikle doktor kontrolü haricinde bulaşma.Hiç gerek yok ,çok geçmiş olsun kardeşim benim

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2022, 15:22:57 »
bence forumu bırakmak lazım ya da fin konularını okumamak çünkğ fin kullananlar  olarak her gün sadece finden korkanları,anksiyete yapanları görüp duruyoruz hep aynı konular bir şeye yaramıyo,ikna olmayan da ne desen olmayacak zaten sinir bozucu
Herkesin fikirlerine saygı duymak lazım.Sende içeriğini istemediğin konuyu okumayabilirsin 😉 Kasma kendini bu kadar bi fin için 😊

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2022, 17:09:20 »
Herkesin fikirlerine saygı duymak lazım.Sende içeriğini istemediğin konuyu okumayabilirsin 😉 Kasma kendini bu kadar bi fin için 😊
😊☺😇🥰

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2022, 17:57:30 »
😊☺😇🥰
Yanlış anlama lütfen 🙏

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 08 Eylül 2022, 22:21:19 »
Kardeşim açıkçası kullanım oranını merak ediyorum.Hergün mü kullanıyosun ,kaç mg kullanıyosun.Beni yönlendirebilir misin ?Teşekkür ederüm .1 mg a çıkınca neler değişti ?

Baslangicta 1mg olarak kullandim ciddi yan etki gorunce 0.25 belkide daha az miktara dusurdum ve evet yanetki baya azaldi. 3 ay dusuk dozda kullandiktan sonra tekrar 1mg a dondum ve yanetki gormedim. Bu sadece bende olan bir olayda olabilir.
He bu arada basta gordugum yanetki psikolojik falan degil bildigin cok ciddi tesislerde ağrı ve menide aşırı sıvılaşma oluyordu.
Şuan ise gidisattan gercekten memnunum. Boyle devan ederse 2 seneye eski saçlarima kavusacagim :)

Merlot.

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #25 : 10 Eylül 2022, 00:21:02 »
Baslangicta 1mg olarak kullandim ciddi yan etki gorunce 0.25 belkide daha az miktara dusurdum ve evet yanetki baya azaldi. 3 ay dusuk dozda kullandiktan sonra tekrar 1mg a dondum ve yanetki gormedim. Bu sadece bende olan bir olayda olabilir.
He bu arada basta gordugum yanetki psikolojik falan degil bildigin cok ciddi tesislerde ağrı ve menide aşırı sıvılaşma oluyordu.
Şuan ise gidisattan gercekten memnunum. Boyle devan ederse 2 seneye eski saçlarima kavusacagim :)
Toplamda ne zamandır kullanıyorsun hocam , şimdiye kadar  saça etkisi nedir başladıktan ne kadar sonra etki etmeye başladı
  • Yaşınız 49

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #26 : 10 Eylül 2022, 10:36:51 »
İnşallah hiç yanetki görmezsin kardeşim .Teşekkür ederim deneyimini paylaştığın için  |-onayisareti-|

Neyaziyim

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #27 : 10 Eylül 2022, 22:48:05 »
Toplamda ne zamandır kullanıyorsun hocam , şimdiye kadar  saça etkisi nedir başladıktan ne kadar sonra etki etmeye başladı

14 mayis ta başladım.
Beyler yabanci forumları iyi okuyun. Şu bu hikaye. Finasteride olmadan uzgunum ama bu iş olmaz. Dusuk dozdada olsa önerim budur. AMA LUTFEN DOKTORA GÖRÜNÜN

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #28 : 10 Eylül 2022, 22:49:47 »
14 mayis ta başladım.
Beyler yabanci forumları iyi okuyun. Şu bu hikaye. Finasteride olmadan uzgunum ama bu iş olmaz. Dusuk dozdada olsa önerim budur. AMA LUTFEN DOKTORA GÖRÜNÜN
Kullanım şeklin nasıl kardeşim bizi bilgilendirir misin ? Yanetki gördünüz mü ?

« Yanıtla #29 : 18 Eylül 2022, 09:52:18 »
Valla ben mi çok rahatım bilmiyorum ama finasterid bu kadar korkulacak bişe değil 1 yıldır kullanıyorum en ufak bi yan etkisini görmedim.Olay biraz psikojide bitiyo arkadaşlar
saçta gelişim?
  • Medikal Tedavi Finasteride, Minoxidil, Xpecia
Fin 1mg hergün
Xpecia günde 2
Min şakaklara günde 1

Facebook Twitter Instagram