Gönderen Konu: History Hair, Emrah bey ve ekibi - 24.08.2022 saç ekimi 5000 greft Yaş 28  (Okunma sayısı 12813 defa)

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam kendi saçlarımı gördüm, sen yorum atınca senin konunu da incelemek istedim.
Bir tık yavaş gidiyor süreçlerimiz inşallah güzel bir sonuç alırız.

Evet hocam bir tık yavaş ama geç olsun güç olmasın. Dediğin gibi inşallah güzel sonuç alırız. Sonuç beni tatmin etmezse zaten sıklaştırma için 2. Ekimide düşünüyorum o yüzden hiç moralimi bozmuyorum dostum

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Avantajlı açıklık. Bence güzel olacak.

Evet hocam görüştüğüm tüm merkezler dediğin gibi açıklığın avantajlı olduğunu ve donör bölgemin iyi olduğunu güzel sonuç alacaklarını söylediler. Yorumun için teşekkür ederim inşallah dediğin gibi güzel olur. Umarım siz ve burdaki tüm arkadaşlar istedikleri görünüme kavuşurlar 

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
140. Gün.  6-7. Aylarda çoşacak diyorlar ama nasıl çoşacak bilmiyorum :)

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
İleriki aylarda gelişir mi arkadaşlar yorumlarınıza ihtiyacım var

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün saç ekim merkezi ile görüştüm sürecimin geriden geldiğini ve hairforte kullanmamı söylediler. Ben kullanmaya düşünmüyordum ama bir etkisi olur mu kullanmalı mıyım. Şimdiye kadar sadece günde 1 adet xpecia tablet kullandım ve devam ediyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
140 güne göre saç gelişimin normal aslında çok iyi değil ama sürece göre endişe edecek bir durumda yok görünüyor 6/7 ay larda evet çok daha iyi bir görünüme ulaşır diye bende düşünüyorum
Global Moderator

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
140 güne göre saç gelişimin normal aslında çok iyi değil ama sürece göre endişe edecek bir durumda yok görünüyor 6/7 ay larda evet çok daha iyi bir görünüme ulaşır diye bende düşünüyorum

Kıymetli yorumun için teşekkür ederim üstad keşke buraya ekim yaptırmadan önce denk gelseydim çok faydalı güzel bir site Allah emeği geçenlerden razı olsun

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
130 ve 160. gün fotoğraflarını karşılaştırmak istedim. Gün ışığı altında aynı yerden çekildi fotoğraflar

cod4ever

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bariz fark var dostum, güzel bir sonuca doğru ilerliyorsun
  • Ekim Tarihi: 25.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Yasemin Gülgör Alfa Tıp
  • Greft Miktarı 3500
  • Yaşınız 25
Aga E Biotin ( Günde 2 ad.)
Arginine Proteinocean 5000 mg   ( Günde 1 ad.)
Kiperin Collagen  ( Günde 1 Ad. )
Omega 3  ( Günde 1 Ad. )
Natures Supreme Multivitamin For Men
Calsimax 1000 ( Günde 1 Ad. )
Magnorm 365 ( Günde 1 Ad. )
Prozinc Plus Losyon ( Günde 2 kere )
EVOCAPİL PLUS Onarıcı Köpük Şampu

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Bariz fark var dostum, güzel bir sonuca doğru ilerliyorsun
Kıymetli yorumun için teşekkür ederim dostum. Umarım dediğin gibi güzel bir sonuca doğru ilerleriz

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
130 ve 160. gün fotoğraflarını karşılaştırmak istedim. Gün ışığı altında aynı yerden çekildi fotoğraflar
Ekim merkeziyle görüştüm saçlarımın 1 ay geriden geldiğini bu sebeple çıkışların olabilmesi için hairforte sprey kullanmamı söylediler sizce kullanmalı mıyım bu spreyi. Ben en başından beri kullanmayı düşünmüyordum. Sizce ne yapmalıyım?

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun öncelikle.
Benim durumum da sizinki geriden geliyor 25 gündür kullanıyorum minox. süreci hızlandırması için. Faydasını gördüğümü düşünüyorum. 2 ay kullanıp bırakacağım.
Zaten klinikte başla demiş ama takdir sizin
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

Naonde

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun öncelikle.
Benim durumum da sizinki geriden geliyor 25 gündür kullanıyorum minox. süreci hızlandırması için. Faydasını gördüğümü düşünüyorum. 2 ay kullanıp bırakacağım.
Zaten klinikte başla demiş ama takdir sizin

Teşekkür ederim hocam evet bende kullanmayı düşünüyorum inşaallah faydasını görürüm. Umarım sizde istediğiniz görünüme kavuşursunuz

xaz34

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
bence faydasını göreceksiniz.
umarım istediğiniz sonucu alırsınız. ben öyle olacağını umuyorum belli bir aşamaya gelmiş zaten
  • Ekim Tarihi: 29.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Dr.Serkan Aygın Hair Transplant Clinic
  • Greft Miktarı 4600
  • Yaşınız 38
  • Medikal Tedavi Yok

Facebook Twitter Instagram