Herkese merhaba bugün 17. günümdeyim ve sanırım şok dökülme başladı elimi attığımda elime ekim bölgesinden saçlar geliyor.
Donör bölgede boşluklar ve kızarıklar oluştu sanırım doku küsmesi diye tabir edilen durum umarım toparlar yorumlarınızı bekliyorum
Mossi şampuan ile günde 1 kez yıkama yapıyorum çok kuru ciltli biriyimdir ama ekimden öncede kafa derim hep yağlıydı hala yağlanıyor buradaki sebumu gidermek için şampuan değiştirmemi önerir misiniz? Sorun teşkil eder mi?
Takviye olarak Ozarx multivitamin + omega3 alıyorum sabahları aç keçiboynuzu özü biotin olarak solgar 1000lik aldım sanırım düşük değiştirmeyi düşünüyorum bunların haricinde prozinc losyon,proscar,alpha lipoic asit,xpecia vb. takviyelerden hangilerini önerirsiniz acaba kullanırken veya bıraktıktan sonra yan etki göreceğim şeyleri kullanmak istemem.Minoxi,proscar gibi ilaçlar için bırakınca daha kötü dökülür diye biliyorduk saç ekim forumunda herkes kullanıyor dozlamı alakalı acaba diye düşündüm
Normal yıkama yapıyorum soğuk su ve parmak uçlarımda nazikçe masaj yaparak kan akışını hızlandırmaya çalışıyorum fakat soğuk su donör bölgeyi biraz acıtıyor masajla
Yorumlarınızı bekliyorum kafa karışıklığından beni kurtarın lütfen süreçle ilgili yorumlarınız çok önemli tecrübeli abiler