Gönderen Konu: dr.erkan demirsoya ulaşamıyorum...  (Okunma sayısı 5184 defa)

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: dr.erkan demirsoya ulaşamıyorum...
« Yanıtla #1 : 31 Ekim 2017, 22:33:05 »
erkan demirsoya  ben saç ektirdim saçlar cıkmadı adama ulasamıyorum bende

dent.58

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 31 Ekim 2017, 22:35:00 »
selamun aleyküm dr.erkan demirsoyun sitesindeki numaralar kullanılmıyor mu? hiç birine ulaşamıyorum. nasıl ulaşabilirim bir bilgisi olan varmı???
dr kul ektirmedinmi kardes  erkan demırsoyu napıcan

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 31 Ekim 2017, 23:22:16 »
Mehiko ona ekim yaptırmadımi sordun mi ona

uuu

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2017, 08:16:07 »
erkan demirsoya  ben saç ektirdim saçlar cıkmadı adama ulasamıyorum bende
önecesi ve sonrası fotoğraflarınız var mı?

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #5 : 01 Kasım 2017, 09:27:50 »
mehikoko kardeşime sor o yeni ekim yaptıran birisi ama adam hayalet gibi ona göre ahmet kardeşim olumsuz olursada ulaşamayabilirsin bunuda yaz bir kenera...
ALLAH"ın adamıyık...

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #6 : 01 Kasım 2017, 12:21:01 »
Erkan hocanin asistanina ulasmak için eposta adresi

clemens.weber@healthtravels.de
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #7 : 01 Kasım 2017, 13:51:44 »

illa yurt dışındamı yaşamamız lazım mehikoko kardeşim ekim için...
ALLAH"ın adamıyık...

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #8 : 02 Kasım 2017, 10:50:15 »

Oyle birşey yok kardesim
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #9 : 02 Kasım 2017, 11:43:08 »

Oyle birşey yok kardesim
genelde yorumlar bu sekilde olunca sormak istedim
ALLAH"ın adamıyık...

Mert35

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 02 Kasım 2017, 13:08:43 »
Erkan demirsoy çoğumuzun bildiği kadarıyla Türkiyede yaşayan insanlara ekim yapmıyor,eğer yapsa çoğumuz ona giderdik zaten maddi durumu orta düzeyde olup gidilebilcek en iyi ekimcilerden biri çünkü.

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 02 Kasım 2017, 19:32:04 »
Evet beyler bu konu çok tartışılıyor bu konuya bizzat nokta koyalım erkan hoca türkiyede yaşayanlara ekim yapmak istemediği felan yok adam sadece yurt dışı hastaları ağırlıklı çalışıyor böyle çalışma sistemi kendisine yetiyor  demekki zaten erkan hoca her önüne gelene ekimde yapmıyor adam az olsun temiz olsun diyor erkan hocaya ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır hiç kimse imkansızdır değildir ta burdan dr.lorenzoya ulaşıyorsun istediğin an türkiyede yaşayıpta niye ulaşamayasın

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 02 Kasım 2017, 19:35:12 »
Evet beyler bu konu çok tartışılıyor bu konuya bizzat nokta koyalım erkan hoca türkiyede yaşayanlara ekim yapmak istemediği felan yok adam sadece yurt dışı hastaları ağırlıklı çalışıyor böyle çalışma sistemi kendisine yetiyor  demekki zaten erkan hoca her önüne gelene ekimde yapmıyor adamın belirli kriterlerde hasta seçimide var öyle heryer gibi fabrikasyon bir çalışması yok  adam az olsun temiz olsun diyor erkan hocaya ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır hiç kimse imkansızdır değildir ta burdan dr.lorenzoya ulaşıyorsun istediğin an türkiyede yaşayıpta niye ulaşamayasın bu konu ısıtılıp ısıtılıp sürekli burda konu oluyor

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
« Yanıtla #13 : 02 Kasım 2017, 22:05:54 »
Evet beyler bu konu çok tartışılıyor bu konuya bizzat nokta koyalım erkan hoca türkiyede yaşayanlara ekim yapmak istemediği felan yok adam sadece yurt dışı hastaları ağırlıklı çalışıyor böyle çalışma sistemi kendisine yetiyor  demekki zaten erkan hoca her önüne gelene ekimde yapmıyor adamın belirli kriterlerde hasta seçimide var öyle heryer gibi fabrikasyon bir çalışması yok  adam az olsun temiz olsun diyor erkan hocaya ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır hiç kimse imkansızdır değildir ta burdan dr.lorenzoya ulaşıyorsun istediğin an türkiyede yaşayıpta niye ulaşamayasın bu konu ısıtılıp ısıtılıp sürekli burda konu oluyor
iyide kardeşim sen nie sinir yaptın anlamadım bizde senin dediğini diyoruz hem nasıl oluyor yurt dışı çalışıyor türklere ekmiyor sende diyorsun ki turklere ekim yapmıyor ise ekim yapmak istemiyor olmuyor mu yani şöyle diyim ben yurt dışında yaşasam benim saça ekiyor turkiyede olur isem ekmiyor bunun adına sen yurt dışı ağırlık mı çalışıyor diyorsun bizzat türk hastalara ekmiyor ışte adam 2.si loranz8o yabancı ben neden bir türk olarak türk doktora ulaşmak zor olsun bana ben hiç etik bulmuyorum bu yüzden de valla koray hoca ile gurur duyuyorum hiç yoktan bizimlede ilgileniyor ve cumartesi gününude bize ayirmaya calisiyor
ALLAH"ın adamıyık...

Emsi3419

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 02 Kasım 2017, 22:17:31 »
Kanka ben sinir yapmıyorum sadece ortada bir bilgi kirliliği var var adam yurtdışı anlaşmalı çalışıyor ve büyük ihtimal bu ona yetiyor türkiyede yaşayana eker eğer aradığı tarzda bi ekim adayı isen adam ben türklere ekmiyorum diye bir açıklaması yok koray hoca 2.5 euro alıyor herkezin korayda ektirme şansı yok ama istediği kadar ilgilense ne yazar euro 5 çıkcak nerdeyse erkan hoca bizim türkiyede yaşayanların bütcesine uygun ama adam herkeze ekmiyor adamın türkiyede yaşayanlarla  bir alıp veremediği olduğunu düşünmüyorum burda hoca ven türkiyede yaşayanlara ekmiyorum diye açıklamadığı sürece

Facebook Twitter Instagram