Gönderen Konu: dr.erkan demirsoya ulaşamıyorum...  (Okunma sayısı 5183 defa)

hazar

• Hero Member
  • ADANALI...
Ynt: dr.erkan demirsoya ulaşamıyorum...
« Yanıtla #15 : 02 Kasım 2017, 22:21:16 »
Kanka ben sinir yapmıyorum sadece ortada bir bilgi kirliliği var var adam yurtdışı anlaşmalı çalışıyor ve büyük ihtimal bu ona yetiyor türkiyede yaşayana eker eğer aradığı tarzda bi ekim adayı isen adam ben türklere ekmiyorum diye bir açıklaması yok koray hoca 2.5 euro alıyor herkezin korayda ektirme şansı yok ama istediği kadar ilgilense ne yazar euro 5 çıkcak nerdeyse erkan hoca bizim türkiyede yaşayanların bütcesine uygun ama adam herkeze ekmiyor adamın türkiyede yaşayanlarla  bir alıp veremediği olduğunu düşünmüyorum burda hoca ven türkiyede yaşayanlara ekmiyorum diye açıklamadığı sürece
sende haklısın kardeşim ama ışte yine de forumda haklı böyle bir güzel ekimci var ulaşmak zor seninde bakış açın haklı umarım bunlardan haberdar olur duyar ve bizlere yardimci olur

Mehikoko

• Sr. Member
  • Bir zamanlar herkes "saçların dökülmüş" derdi...
« Yanıtla #16 : 02 Kasım 2017, 22:57:31 »
Kanka ben sinir yapmıyorum sadece ortada bir bilgi kirliliği var var adam yurtdışı anlaşmalı çalışıyor ve büyük ihtimal bu ona yetiyor türkiyede yaşayana eker eğer aradığı tarzda bi ekim adayı isen adam ben türklere ekmiyorum diye bir açıklaması yok koray hoca 2.5 euro alıyor herkezin korayda ektirme şansı yok ama istediği kadar ilgilense ne yazar euro 5 çıkcak nerdeyse erkan hoca bizim türkiyede yaşayanların bütcesine uygun ama adam herkeze ekmiyor adamın türkiyede yaşayanlarla  bir alıp veremediği olduğunu düşünmüyorum burda hoca ven türkiyede yaşayanlara ekmiyorum diye açıklamadığı sürece
Çok doğru bir tespit
Duygu denen şey, sadece kaybeden tarafta bulunan kimyasal bir kusurdur.

Kovan

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 02 Kasım 2017, 23:17:25 »
Evet beyler bu konu çok tartışılıyor bu konuya bizzat nokta koyalım erkan hoca türkiyede yaşayanlara ekim yapmak istemediği felan yok adam sadece yurt dışı hastaları ağırlıklı çalışıyor böyle çalışma sistemi kendisine yetiyor  demekki zaten erkan hoca her önüne gelene ekimde yapmıyor adamın belirli kriterlerde hasta seçimide var öyle heryer gibi fabrikasyon bir çalışması yok  adam az olsun temiz olsun diyor erkan hocaya ulaşmak isteyen bir şekilde ulaşır hiç kimse imkansızdır değildir ta burdan dr.lorenzoya ulaşıyorsun istediğin an türkiyede yaşayıpta niye ulaşamayasın bu konu ısıtılıp ısıtılıp sürekli burda konu oluyor
Bu konuya bizzat nokta koyacak kişi erkan denirsoydur ya da onun vekili
Ama sen "bizzat" deyince erkan demirsoy gibi konuşmuş olursun
Yani bu konuda en doğru bilgiyi o verir ben yakın arkadasiyim diyosun on ayri
Erkan demirsoy biraz ulaşılmaz olduğu için ve çeşitli bilgiler daahilinde insanlarda böyle bi algı oluşması normal
Iyi bir ekimci kendisi ve fiyatı orta seviyede ama forumda 2 konusu falan var bu yüzden böyle düşünüyorlar bu kadar kizmani gerekgirecek konu değil
Ama su bu  gerçek ulaşılması zor biri şahsen bende türkiyede yaşayanlar iletişime geçmekte zorluk çekiyor diye biliyorum

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #18 : 12 Kasım 2018, 17:36:13 »
Bu sorun halen güncel...
Internet sayfasindaki asagidaki 2 numarayi defalarca aradim... ulasmak mümkün degilll..
+90 533 376 01 27 .......+90 216 359 02 02
info@armamed.com.tr bu maile mail attim... bakayim dönen olacak mi?

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 12 Kasım 2018, 18:02:07 »
Bu sorun halen güncel...
Internet sayfasindaki asagidaki 2 numarayi defalarca aradim... ulasmak mümkün degilll..
+90 533 376 01 27 .......+90 216 359 02 02
info@armamed.com.tr bu maile mail attim... bakayim dönen olacak mi?
konuyu ilk açtığımda bende mail atmıştım ama dönen olmamıştı.

tsimonoce

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 12 Kasım 2018, 18:29:55 »
O zaman hic beklemeyeyim :)

Hommer Hom

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 30 Aralık 2020, 10:19:39 »
iyide kardeşim sen nie sinir yaptın anlamadım bizde senin dediğini diyoruz hem nasıl oluyor yurt dışı çalışıyor türklere ekmiyor sende diyorsun ki turklere ekim yapmıyor ise ekim yapmak istemiyor olmuyor mu yani şöyle diyim ben yurt dışında yaşasam benim saça ekiyor turkiyede olur isem ekmiyor bunun adına sen yurt dışı ağırlık mı çalışıyor diyorsun bizzat türk hastalara ekmiyor ışte adam 2.si loranz8o yabancı ben neden bir türk olarak türk doktora ulaşmak zor olsun bana ben hiç etik bulmuyorum bu yüzden de valla koray hoca ile gurur duyuyorum hiç yoktan bizimlede ilgileniyor ve cumartesi gününude bize ayirmaya calisiyor

Aynı Fikirdeyim ayrıca Yurtdışından Hasta getiren Firma web sitesinde 1500 üzerinde hasta getirdim diyor acaba Türkiye kasasına
vergi giriyormu ?

Facebook Twitter Instagram