Gönderen Konu: EsteMiami clinic 3.500 graft  (Okunma sayısı 3395 defa)

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: EsteMiami clinic 3.500 graft
« Yanıtla #30 : 09 Eylül 2022, 02:41:06 »
Buda ekim merkeziyle watsap üzerinden ekim sürecimi takip amacıyla resim ve yazışma paylaşımlarımız

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #31 : 09 Eylül 2022, 11:49:40 »
Dostum biz bu saçı estemia ekmedi demedik ki güzel sonuç alınca resimlerini sosyal medyada kullanıyorlar zaten git şu forumda da konu sç dediler kısaca senin burada paylaşım yapman saç ekim sürecin değil merkezin reklamını yapmak.

Ekimin ilk gününden paylaşır insan ha sen iyi sonuç almaya başla sonra merkez resimlerinle reklam yapsın sonra gel buraya konu aç  sonra kafayı reklamla bozan biz olalım ne güzel istanbul.
Biz bu yolları yemeyiz.

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 09 Eylül 2022, 13:38:45 »
Ne yolu kardeşim ne diyosun sen biz yol mol yapmayız laflarınıza dikkat edin karşındakini tanımadan yol mol ayağı yapma ayarımı kaçırma. Ben bu formu bilmiyordum kadının biri bu formda paylaşabilirmiyin diye yazmış bende izin vermedim foruma girdim baktım insanlara belki faydam olur diye paylaştım. Silin kardeşim forumdan paylaşımı beni kimseyle karıştırmayın. Kimsenin reklamını yapmam kimseyide arkamdan konuşturmam. Birdaha taciz yorumu yapılmasın ya silin ya yorum yapmayın

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #33 : 09 Eylül 2022, 13:43:11 »
Al buda ispatı ben bilmem öyle reklam felan kimseyede izin vermem resmimi kullansın

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #34 : 09 Eylül 2022, 13:48:25 »
Şimdi kardeşim
Şöyle bir durum var resimlerin sosyal medyada paylaşılıyor ve ardından sonuç alınca paylaşım yaparsan
Bunlar çok normal durumlar burada senin gibi 50 tane insan gelip bunu yapmaya çalışıyor

Bunları en baştan belirtseydin resmimi paylaştılsr bu kadar süre oldu
Ama ben paylaşmak istiyorum şeklinde sorun olmazdı.
« Son Düzenleme: 09 Eylül 2022, 13:57:00 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 09 Eylül 2022, 13:54:13 »
Benim resmimi kimse paylaşmadı ben buna izin vermem facebookta guruplarda araştırarak insanlardan yardım alarak bu saçı ektirdim. İnsanların bana faydası oldu benimde belki birine olur diyerekten facebokta paylaştım. Bu gurubu bilmiyordum bi bayan bu gurupta paylaşabilirmiyim dedi izin vermedim kendim girdim baktım belki dedim birine faydam olur paylaştım. Bunu başından değil ortasından paylaşmışım be varki bunda anlayamadım bilinçli yorumun için sağol bu arada herkez keşke sizin gibi yazsa

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 09 Eylül 2022, 13:56:28 »
Benim resmimi kimse paylaşmadı ben buna izin vermem facebookta guruplarda araştırarak insanlardan yardım alarak bu saçı ektirdim. İnsanların bana faydası oldu benimde belki birine olur diyerekten facebokta paylaştım. Bu gurubu bilmiyordum bi bayan bu gurupta paylaşabilirmiyim dedi izin vermedim kendim girdim baktım belki dedim birine faydam olur paylaştım. Bunu başından değil ortasından paylaşmışım be varki bunda anlayamadım bilinçli yorumun için sağol bu arada herkez keşke sizin gibi yazsa

Sizin resimlerini o bayan burada neden paylaşıyormuş? Reklam amaçlı mı?

Zaten forumda 4 ayımgeçen saç ekim süreçleri bu sebeplerden dolayı paylaşılmaz.

Bu forumda sonuç alınca yapılan paylaşımlar kimseye yardımcı olmaz
Siz de forumu biraz araştırıp bakarsanız anlarsınız
Facebook gurupları %99 reklam oraya güvenip saç ektirmek için deli olmsk gerek siz gene şanslıymışsınız.
Global Moderator

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 09 Eylül 2022, 14:03:39 »
Vallahi neden paylaşmak istedi bilmiyorum zaten izin vermedim. Bu gurubu bilseydim daha önce kendim paylaşırdım. Hatta orada bana yazan kadına sordum hangi gurup diye. İnanın ben öyle reklam felan bilmem kimseyede minnet etmem paramla yaptırdım bu saçı neden reklamını yapayım. Eğer öyle bi düşünce varsa kimseye kötü örnek olmak yada hayalleriyle oynamak istemem çünki bende yıllarca kel gezdim öz givenim yoktu bunun ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi bilirim. O yüzden gerçekten bana karşı bi güvensizlik varsa forumdan paylaşımımı silerseniz çok memnun olurum. Ben silmek istedim silemedim saygılar.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #38 : 09 Eylül 2022, 14:10:03 »
Vallahi neden paylaşmak istedi bilmiyorum zaten izin vermedim. Bu gurubu bilseydim daha önce kendim paylaşırdım. Hatta orada bana yazan kadına sordum hangi gurup diye. İnanın ben öyle reklam felan bilmem kimseyede minnet etmem paramla yaptırdım bu saçı neden reklamını yapayım. Eğer öyle bi düşünce varsa kimseye kötü örnek olmak yada hayalleriyle oynamak istemem çünki bende yıllarca kel gezdim öz givenim yoktu bunun ne kadar kötü bişey olduğunu çok iyi bilirim. O yüzden gerçekten bana karşı bi güvensizlik varsa forumdan paylaşımımı silerseniz çok memnun olurum. Ben silmek istedim silemedim saygılar.

Paylaşmak isteyen bayan sanırım saç ektirdiğiniz saç ekim merkezi çalışamı?
Bu forumda sadece saç ektirmiş insanlar paylaşım yapabilir onların yerine başkaları değil.
Global Moderator

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 09 Eylül 2022, 14:12:17 »
Yok saç ektirdiğim firma değil ben tanımıyorum bu bayanı profil bilgisini size attım

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 09 Eylül 2022, 14:17:11 »
Tamam teşekkürler
Bu kadının saç ekimi ile alakası neymiş enteresan büyük ihtimal sahte profillerle
Yönlendirme yapmaya çalıyorlar yoksa senin resimlerini burada oaylaşmak ona ne kazandıracak:)
Global Moderator

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #41 : 09 Eylül 2022, 14:18:44 »
Ben teşekkür ederim hayırlı günler

ali3457

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #42 : 09 Eylül 2022, 20:10:05 »
çok doğal görünüyor saçların ekstra bir şey yaptınmı yada kullandınızmı ali bey ?

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #43 : 09 Eylül 2022, 21:50:55 »
Herhangi birşey yapmadım iyi beslenmekten başka. Ekim güzel olunca gerek kalmıyor başka birşeye

Alibozgul

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #44 : 18 Eylül 2022, 16:18:44 »
5 ay 12 gün (166) gün çıkışlar ve sıklaşma devam ediyor. Işıklı ve ışıksız ortamda çekildi

Facebook Twitter Instagram