dostum az bu formda gezseydın ve fotolara ıyı baksaydın arda kuralın topıksız hayranlarının cektıgı fotolara veya arda kuralın arkadasının fotosuna baksaydın ıkısıde aynı anda yaptılar o zaman anlardın ınstagramdan hepsıne bakarsan goruntu kalıtelerı ıyı degıl ınsan hemen kıllanır ve saç ekım yaptırıyorsan gozunle gormedıgın cevrenden kımseye ekım yapmayacaksın benım cevremden 2 kısı ekım yaptırmıstı ve bırının ekım surecıne yakından takıp ettım ıyı olmustu ve dıgerınıde tesadufen ogrendım
ekım oldugunu bıle anlamadım
ve hayran kaldım ekım gunu bıle almıstum kısmet degılmmıs ısyerınde ızınle ılgılı sıkıntı cıkartılar ve ayıp oldu doktorada ve doktor demısken ekım yaptıracaksan doktora yaptıracaksın her onune gelen ekımcı olmus sen sımdı bunu burda yazdınya ozelınde sana saydıran arenemad ekıpı olacak bu konuyu sıkdırecekler haberın olsun
arkadas sakın dedıgımıde reklam sanmayın bende sızden bırıyım kımsenın ne reklamını uada kımseyı karalama yapmıyorum sahsı dusuncemdır ve benım gidecegım doktorda serdar ılhanoglu adamın kac yıllık tercubesı adı var bu pıyasada bılınen bırıdır ve sonuc odaklı dusunuyorsanız gıdın derım