Eğersurec tamamlandığında hâlâ hoşunuza gitmezse ben şahin beyin forumdan tanıdığım kadarıyla yine ekiminin aralkasinda duracağını ve tekrar ücretsiz revizyon gerçekleştireceğini düşünüyorum....Bence madem bir sansiniz daha var gibilerinden konuşuldu ..Deneyebilirsiniz tekrar ama tabi karar sizin ...zahmetli bu işler ozellikle de bekleme süreci...
Şahin Bey'den bende memnunum evet kendisi musteri memnuniyeti noktasinda elinden gelen her seyi yapiyor. Ben bu arada isin parasinda degilim sonucun kesin basarili olacagini biliyim ucretini de oderim zaten Sahin Bey'le o konulari aşmış durumdayiz oda isin parasinda degil memnuniyetinde.
Sorunu net ortaya koyma noktasinda belki bir tavsiyesi olur. Revizenin revizesi pek o konulara girmeyiz diye tahmin ediyorum.
Ben bu arada son revizeden once saglik kontrollerimi de yaptirmistim dermatologa bile detayli incelettirmistim; sac derimde bir sorun gormemisti. Ayrıca PRP islemlerinde epey kanamam oluyor, dolasimsal bir problemden de suphelenmiyoruz.
Mezoterapiden fayda gorur muyum onu dusunuyorum biraz su siralar. Bu konuda fikri olan varsa alabilirim.