Herkese Selamlar,
Bugün revize işlemini gerçekleştirdik bende sıcağı sıcağına konuyu güncelleyim dedim
Ayrıca klinikte çekilen fotoları da Şahin Bey'den istedim onlarda gelir gelmez konuya ekleyeceğim.
Yine de dün kendi çektiğim saçım uzun haldeyken ki fotolarımı ve bugün ekim sonrası yine kendi çektiğim fotoları konuya ekliyorum.
Revize işlemine gelecek olursak Şahin Bey ve ekibi yine çok ilgili alakalılardı. Saat 09:00 itibariyle saç traşımı yapıp durumu beraber inceledik, değerlendirdik. Şahin Bey ön bölgenin hemen arkasında aslında çıkışların mevcut olduğunu ama nedense uzama ve güçlenme konusunda bir problem göründüğünü belirtti. Revize işlemi ile olacak kanlanmanın ve PRP işleminin buradaki soruna da olumlu anlamda katkısı bulunacağını söyledi.
Ayrıca kendisine ilk ekimdeki ekilenlerin tahmini olarak yüzde kaçının çıktığını sorduğumda da %60'lık bir çıkış oranı var gibi görünüyor dedi.
Nihayetinde bugün 1560 greft ile bir revize işlemini gerçekleştirdik. İlk operasyondan tecrübeli olduğumdan süreç hiç sancılı geçmedi diyebilirim, hatta tüm ekip(Şahin Bey, Ergin Bey, Nihan Hanım ve Elif Hanım) bayağa bayağa bundan sonra saçım için neler yapabiliriz, bundan sonra nelere dikkat etmeliyim vb konuşa konuşa işlemi gerçekleştirdik.
Revize işlemi her ne kadar can sıkıcı bir konu olsa da Şahin Bey ve ekibinin yaklaşımı ile konu can sıkıcı bir hal olmaktan çıktı diyebilirim. Hatta kendimi şu an saç ekimi konusunda amazon.com.tr müşteri memnuniyeti yaşayan bir hasta olarak görüyorum desem yanlış olmaz
Operasyon yine büyük bir titizlikle tamamlandı, umarım bu işlem ile sonucu çok daha iyi bir seviyeye taşımış olacağız.
Şunu da ek olarak belirteyim şu an 33 yaşındayım ve 35 - 36 yaş gibi yine Şahin Bey'de verteks bölgesi için bir ekim daha gerçekleştireceğim.
Takviyeler noktasında ilk ekimde olduğu gibi regrow sprey, seogen tablet, günlük 1 aspirin ile bir süre yoluma devam edeceğim.
Gelişmeler oldukça yine konuyu güncellerim.