Helal olsun yaptığı işin arkasında duran ekibe.
Kafanızda çok saç var ama formunu almamış...Peki sebebi ne olabilir kan dolaşımı mi yoksa ekimden kaynaklanan hatalar mı? Bu konuda birşey söylediler mi? Hakkında hayırlısı olsun... İnşallah süreciniz güzel sonuçlanır.
Hocam kan dolaşımı ile ilgili bir problem olduğunu zannetmiyorum, ekim günü bana spor mu yapıyorsun operasyon çok kanlı geçti falan bile demişlerdi. Hatta buna rağmen daha da yararı olur diyerek bu dönemde aspirin bile kullandım.
Ergin Bey dediğim gibi ön hattaki bir kanal bölgesinden bahsetti buralarda firemiz olmuş dedi detayına çok girmedim ama o an ekim ile ilgili bir sıkıntıymış gibi hissettim.
Bu arada ben ekimden önce detaylı bir muayene de olmuştum, işyeri periyoduk olarak yapıyor orada da herhangi bir sorun çıkmamıştı. Ekim sonrası da uyuma saatlerimden tutun, yediğim içtiğim şeylere çok dikkat ettim, verilen kurallara harfiyen uydum.
Sıkıntı ne olabilir diye düşündüğümde başka bir arkadaşın konusunda belirtmiştim; saç ekim süreciyle ilgili eleştirebileceğim tek bir nokta vardı oda köklerin kanallara yerleştirilme anıydı. Bu aşama diğer tüm aşamalardan farklı olarak daha salaş geçti
İfade etmek biraz zor tabi ama o an daha bir laylaylomdu
Tv açık, muhabbet goygoy gırla yani keyifliydi tabii de o an acaba normal mi bu falan demiştim içimden. Kızlarda otomatiğe bağlamış gibi tak tak yerleştirip geçtiler