Herkese selamlar,
Öncelikli olarak uzun bir süredir sitenin okuru olarak aranızda olduğumu belirtmek isterim.
Bu süre zarfında birçok başlık sahibi arkadaşın süreçlerini yakından takip edip saç ekim konusuyla ilgili epey bilgi sahibi oldum, faydalandım, yeni yeni seyler öğrendim ve sonunda bende saç ektirenler kervanına katıldım
Madem sitenin bana bu kadar yararı oldu bende kendi surecimi paylaşıp corbaya tuzum olsun istedim.
Ekimimi buradaki birçok operasyonunu beğendiğim Şahin Bey'e yaptırdım. Hem kendisi hem de ekibiyle ilgili burada çok olumlu yorumlar okumuştum bende deneyimlemis biri olarak kendilerini gerçekten profesyonel, güleryüzlü ve kaliteli bir ekip olarak tasvir edebilirim. Özellikle Ergin Bey'e de ayrı parantez açmak isterim; oda işinde çok profesyonel durumda ve Şahin Bey'le çok iyi bir ikili olmuşlar her noktada birbirlerini tamamlıyorlar. Umarım bu çizgilerini uzun süre devam ettirirler.
Ekim yaklaşık 8 saat sürdü, her zaman olduğu gibi Şahin Bey sürecin neredeyse her yerinde vardı. Operasyon öncesi Şahin Bey 2 - 3 sene sonrası icin verteks bölgesine yeni bir ekim daha yapmamız gerekir diye belirtti. Bu anlamda bu operasyonda daha çok ön bölgeye odaklandik.
Saclarım dalgali oldugu icin operasyon biraz agir isledi, dalgalari saclarda kok alimi daha zor oluyormus ama muzik esliginde calistigimizdan midir nedir sure bana o kadar uzun gelmedi
Operasyon sonunda 4500 greftin ekimini gerceklestirmis olduk. Operasyonun sonunda birde PRP yapildi.
Saclarimin onceki haline ait durumu ekte bulabilirsiniz.
Değerli yorumlarınızı beklerim.