Gönderen Konu: Geçen seneki attığım fotoğraflarla bu yılı karşılaştıma  (Okunma sayısı 625 defa)

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Geçen sene 27 nisan 2021 de foruma attığım fotoğraflarla şuan 4 eylül 2022 Arasında geçen 16 ay gibi zaman sarfında oluşan değişimi ve sizce yapmam gereken bişiler varmı onu sormak ve tartışmak için açtım konuyu ilgilenen herkese teşekkür ederim 

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
İlk 2 fotoğraf 27 nisan 2021 diğerleri güncel olanlar
Kısaca bi özet geçersem babam norword 3-4 civarlarında vertexi sağlam dedem bildiğiniz kel :) anne tarafında ise yaşayan kimse yok annem küçükken ölmüşler dayım amcam ve erkek kuzenim de yok mallesef ama annem bizim sülalede kel yok diyo sorduğumda öyle yani genetik olarak bunun gibi olurum siyebileceğim kimse yok açıkcası biraz da şans işi sonuçta genetik öyle bi özet geçeyim dedim tekrardan sağolsun ilgilenen arkadaşlar

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Bu arada hiçbir tedavi uygulamıyorum bide forumu kullanmayı pek bilmiyorum diğer konuma devam etmem gerekiyodu sanırım ama beceremedim bi sıkıntı olucaksa öğretebilirseniz bunu kapayıp diğerine devam edeyim

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hiç bir fark yok gibi saçlar aynı duruyor ,yaş kaç bu arada.

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Ocakta 24 olucam sizce bişi yapmam lazım mı

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ocakta 24 olucam sizce bişi yapmam lazım mı
Sanmıyorum

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Şakaklarım biraz açık ama çok rahatsız etmiyo beni şimdilik gözleme devam mı etmem en doğrusu sizce peki

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Şakaklarım biraz açık ama çok rahatsız etmiyo beni şimdilik gözleme devam mı etmem en doğrusu sizce peki
Ben kel olacağını düşünmüyorum en öndeki bazı tellerin tek tük ince gözükmesi çok önemli değil kadınlarda bile öyle olabiliyo,olgunluk çizgisi olayı da var

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim

AdnanN

• Hero Member
Genetik dökülme emaresi pek yok sende ama bu demek değilki saçların hep böyle kalacak.Yaş ilerledikçe saç kaybı mutlaka olur bu herkes için kaçınılmaz bir durum ,çok nadir bazı erkeklerin saçı 70 ine gelse bile gür olabiliyor ama bu oran binde bir bile değil.
Sana tavsiyem beslenmene dikkat et ,stres varsa oda çok saç döker genetik olsun olmasın ayrıca saç derisi problemleri en basitinden kepek bile çok saç döker .O yüzden kullandığın şampuanada dikkat et.
Sonuç olarak bedenen ne kadar sağlıklı olursan saçlarında o kadar sağlıklı olur.Düzgün bir yaşam tarzı kişisel saplığıda etkiler buda saçınada yansır .Düzenli spor ,sağlıklı beslenme ,stressiz yaşam tarzı vs bunlar önemli.

Saçlıbiri

• Yeni üye
  • *
Ynt: Geçen seneki attığım fotoğraflarla bu yılı karşılaştıma
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2022, 20:03:42 »
Teşekkür ederim emek verip yazdıklarınız için :)

Facebook Twitter Instagram