Merhabalar.
Saç ve saç ekimiyle ilgili olarak pek çok şey öğrendiğim hatta ekim yerini bile onun sayesinde belirlediğim
www.sacekimisonuclari.com'a ve takipçilerine bir nebze olsa da faydam olması için saç ekim sürecimi kısmet olursa 12. aya kadar paylaşacağım.
Uzun uzadıya, düşen saçların kahramanlık hikayesini anlatmak yerine ekim sürecine geçmek daha kolayıma geliyor. Sadece her türlü ilaç, karışım, iksir vs. denediğimi bilmenizi isterim. En sonunda 1 yıllık sürede haftada 3 gün 1 mg fin kullanarak Koray Hoca'ya başvurdum. Klinik ve çalışanları hakkında oldukça memnunum ancak yorumlarımı daha sonraki bir zamanda yapacağım.
Dezavantajlarım:
Donör kapasitesi: 7000
Mikron: 50
Gref Ortalaması: 2
Avantajlarım: Askerliğimi yaptım
Saç ekimi operasyonu hususunda bildiğiniz kurtlar sofrasından çıkmaya çalışıyorum diyebilirim.
Her ne kadar kanal açma safhalarını uykuda geçirsem de bu işlem Koray Hoca tarafından yapıldı. Ağrı, sızı veya operasyona dair herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. Operasyondan 2 gün sonra iki kaş arası ve sağ gözümün ortaya yakın tarafında ödem oluştu. Onun dışında bir sorun yok şu an için.
Operasyon sonrasında 2 gün fin-1 gün dut şeklinde tedaviyi sürdüreceğim.
İlk olarak Ağustos 2022 tarihinde kendi çektiğim fotoğraflar.