Gönderen Konu: FİNANS 3 GÜNDE BİR KULLANAN VAR MI ?YANETKİ ?  (Okunma sayısı 679 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: FİNANS 3 GÜNDE BİR KULLANAN VAR MI ?YANETKİ ?
« Yanıtla #1 : 03 Eylül 2022, 14:43:02 »
Kullanabilirsin yan etki azalttığını söylüyorlar o şekilde de. Minimal doz-her gün kullanım da yan etkiyi azaltıyor ikisi de olur

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 03 Eylül 2022, 14:50:04 »
Merhaba arkadaşlar daha önce xpecia kullandım .İsteksizlik yaptı.Şimdi saç ekimi oldum finansı kullanmaya korkuyorum.Haftada 3 gün kullansam ,Cinsel sorunlar yaşarmıyım ? Yada enaz yanetkiyi nasıl kullanırsam görürüm ?
Denemeden bilemezsin abi herkesin bünyesi bir değil maalesef , bide psikoloji önemli bir kerelik 1 mg Fin içip cukumu yere düşürdüm diyende var o psikoloji ile
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 03 Eylül 2022, 15:37:34 »
Kullanabilirsin yan etki azalttığını söylüyorlar o şekilde de. Minimal doz-her gün kullanım da yan etkiyi azaltıyor ikisi de olur

Abi bilmiyorum ki kumar gibi bişey.Ama ne olursa olsun bi saç için de bu risk alınöaz diyorum .Bazen de küçük bi doz etkilemez diyorum.Çok kararsızım.Ekim sonrası 8.ci gündeyim hala bi takviyeye başlamadım.

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #4 : 03 Eylül 2022, 15:38:34 »
Denemeden bilemezsin abi herkesin bünyesi bir değil maalesef , bide psikoloji önemli bir kerelik 1 mg Fin içip cukumu yere düşürdüm diyende var o psikoloji ile
Ya abi düşünsene yatakta partnerinle ereksiyon sorunu yaşıyosun ,bunun psikolojisi mi olur gözünü sevdiğim :)

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2022, 15:43:48 »
Ya abi düşünsene yatakta partnerinle ereksiyon sorunu yaşıyosun ,bunun psikolojisi mi olur gözünü sevdiğim :)

Olur. Iktidarsızlıgin nedeni yüzde 95 psikolojiktir.

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 04 Eylül 2022, 03:17:59 »
Olur. Iktidarsızlıgin nedeni yüzde 95 psikolojiktir.

Abi kalkmıyorsa kaklmıyordur 😂 Ben bunu xpecia da yaşadım ,sabah ereksiyonu falan hepsi gitmişti.Hemen ilacı bıraktım eski haline döndü şükür.Psikoloji daha sonra etkilene bi durum

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 04 Eylül 2022, 03:58:59 »
Abi kalkmıyorsa kaklmıyordur 😂 Ben bunu xpecia da yaşadım ,sabah ereksiyonu falan hepsi gitmişti.Hemen ilacı bıraktım eski haline döndü şükür.Psikoloji daha sonra etkilene bi durum
ne alaka ya ben 5aydr fin kullanıyorum sabah ereksiyonunu falan kesmedi xpecia nasıl kesiyo, bilinçaltında inanmak çok başka cidden kanseri bile öyle yenenler var farkında olmadan inanıp kendini ekiliyorsundur

bohemian

• Hero Member
« Yanıtla #8 : 04 Eylül 2022, 08:37:57 »
ne alaka ya ben 5aydr fin kullanıyorum sabah ereksiyonunu falan kesmedi xpecia nasıl kesiyo, bilinçaltında inanmak çok başka cidden kanseri bile öyle yenenler var farkında olmadan inanıp kendini ekiliyorsundur
Katiliyorum soylediklerine arkadasin durumu tamamen psikolojik
  • Yaşınız 21
  • Medikal Tedavi xpecia(1), min(7-8 fıs), 0.5mg fin, dermapen(haftada bir 1.5-1.75), ketoral şampuan(haftada 1), masaj

Ozannn

• Full Member
« Yanıtla #9 : 04 Eylül 2022, 10:08:27 »

Dostum sen beni yanlış anladın. Ben illa kalkıyor demedim zaten. Tam tersi kalkmamasinin nedeninin psikolojik olduğunu söyledim, fiziksel bir hastalık yoksa.Bunu ben demiyorum,çalışmalar bunu gösteriyor.Ayrica ben 2 senedir fin kullanıyorum, günde 2 defa mastürbasyon yaptığım bile oluyor. Sorun çok büyük olasılıkla psikolojik, onu demek istedim.

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 04 Eylül 2022, 12:28:36 »
Bende psikolojik olduğunu düşünüyorum yani olayin ayrıntısını bilemem fakat damar yapısında bir sorun yoksa ereksiyon bozukluğunun da erken boşalma sorununun da sebebi psikoloji
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #11 : 04 Eylül 2022, 18:15:14 »
Kardeşim sen nasıl kullanıyosun

melhdemrc

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 04 Eylül 2022, 21:54:44 »
Xpecia bir ilaç değil takviye yani yan etkisi yok isteksizlik falan hikaye fin dut falan olsa neyse de xpeciadan yan etki almak tamamen plasebo reis başka açıklaması olamaz

Mert Kaan Can Karataş

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 04 Eylül 2022, 22:07:55 »
Xpecia bir ilaç değil takviye yani yan etkisi yok isteksizlik falan hikaye fin dut falan olsa neyse de xpeciadan yan etki almak tamamen plasebo reis başka açıklaması olamaz

Nebiliyim abi ben bi dönem kullandım ,normalde cinsel isteği yüksek bir insanım.Kullandığım dönemde aktifliğim gitmişti.

Facebook Twitter Instagram