Gönderen Konu: bu saça ekim gerekirmi  (Okunma sayısı 1054 defa)

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
bu saça ekim gerekirmi
« : 02 Eylül 2022, 11:03:02 »
arkadaşlar öncelikle herkese esenlikler yeni üye oldum saç ekimi veya tedavi konusundada tüm arkadaşlara bol şans dilerim

ben saçlarımın durumu hakkında fikir edinmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

yaşım 31 ve 18 yaşımdan beri yanlarda açıklık mevcut vertexdede aşırı bi sıkıntı yok yani agresif bi şekilde dökülme olmadı diyebilirim hayatımın hiç bi bölümünde fakat önlerde hafif seyrelmeler olduğu için biotin ve redoxonun çinko destekli olan multivitaminini kullanmaya başladım ve uyandığımda yastıkta gördüğüm saçlar bi hayli azaldı eskiden 20 tel falan görürken şuan 3 4 tel falan görüyorum sizin verebileceğiniz tavsiye varmı ve sizce bu saça ekim yapılmalımı fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

babam ve dayım  şuan  nw4 5 arası fakat 40 lı yaşlarına kadar nw3 olarak kalmışlar amcamsa nw2 ve yaşına göre gayet iyi saçı var

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: bu saça ekim gerekirmi
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2022, 11:26:18 »
Yaşın saç ekimine uyumlu açıklığında pek yok ön bölgeye saç ekimi yaptırabilirsin ama saç ekimi gerekir mi buna sen karar vereceksin:)
Global Moderator

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2022, 11:38:39 »
Yaşın saç ekimine uyumlu açıklığında pek yok ön bölgeye saç ekimi yaptırabilirsin ama saç ekimi gerekir mi buna sen karar vereceksin:)

anladım hocam teşekkürler :))

şuan için şekillendirmede pek bi sıkıntı yaşamıyorum en iyisi böyle idare edeyim bi süre

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2022, 11:40:29 »
 ben ufak bir ekim olurdum.sorun tepede olsa biraz minoxla cozebilirdin ama onde ilaç pek işe yaramıyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2022, 12:37:29 »
anladım hocam teşekkürler :))

şuan için şekillendirmede pek bi sıkıntı yaşamıyorum en iyisi böyle idare edeyim bi süre
Evet işte bak sana bağlı:) demek ki senin karar vermen gerekiyor.
Global Moderator

phantom

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 03 Eylül 2022, 15:31:13 »
yaş durumun göz önünde bulundurulursa dökülme agresif değil ve uzun yıllar bu şekilde idare edebilirsin gibi görünüyor .
ön tarafa estetik amaçlı bir ekim düşünebilirsin ama ufak bir ekim yaptırmanı tavsiye ederim .büyük çaplı kendi saçlarının arasına yapılan ekimlerin sana bir faydası olmayacağı gibi aksine olan saçlarına zararı olur ve üstelik doğal olmayan bir görüntü oluşabilir.

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 03 Eylül 2022, 16:11:25 »
yaş durumun göz önünde bulundurulursa dökülme agresif değil ve uzun yıllar bu şekilde idare edebilirsin gibi görünüyor .
ön tarafa estetik amaçlı bir ekim düşünebilirsin ama ufak bir ekim yaptırmanı tavsiye ederim .büyük çaplı kendi saçlarının arasına yapılan ekimlerin sana bir faydası olmayacağı gibi aksine olan saçlarına zararı olur ve üstelik doğal olmayan bir görüntü oluşabilir.

tavsiyeniz için teşekkürler hocam

bi süre bu şekilde idare edip vitamin vs gibi desteklerle var olanı güçlendirmek daha doğru görünüyor

bu yaşa kadar agresif bi dökülme olmadı umarım bundan sonrada olmaz bende bu süre zarfında bütçemi ayarlayıp sizin dediğiniz şekilde ufak bi ekim yaptırırım

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2022, 18:35:07 »
bu sekilde idare ederim diyorsan , foruma bir daha girme keyfine bak hic bulasma sac ekimine ....
ufacik da olsa sonucta müdahele olacak 3 tel sacin yönü ters olsa o bile rahatsiz eder , dogal hali gitti yere kadar devam et, ileride rahatsiz oldun ozaman düsün ekimi.

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Ekim 2022, 15:58:45 »
arkadaşlar bilgi edinme amaçlı tekrardan bi mesaj yazmak istedim

kullandığım biotin ve çinko takviyesi ciddi anlamda işe yaradı hem dökülmeyi azalttı hemde saç tellerini hatırı sayılır bi şekilde kalınlaştırdı

fakat aklıma takılan biotin ve çinkoyu devamlı olarak kullansam herhangi bi sıkıntı yaratırmı böbrekler açısından ? yoksa bi müddet kullanıp bi müddet bırakmayımı tavsiye edersiniz ? bu konuda aydınlatırsanız sevinirim teşekkürler

bu arada saçımın şuanki durumu böyle

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 10 Ekim 2022, 19:08:53 »
 biotini drlar aralıklarla onerir.bunları aralıklarla kullan 1 ay kullan bir ay bırak 2 ay kulla 2 ay bırak falan.geneldede sağlıklı beslen
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 10 Ekim 2022, 20:12:55 »
biotini drlar aralıklarla onerir.bunları aralıklarla kullan 1 ay kullan bir ay bırak 2 ay kulla 2 ay bırak falan.geneldede sağlıklı beslen

anladım hocam teşekkürler

zaten solgarın biotini 50 tablet bu bitince 2 ay ara veriyim dediğiniz gibi

Sacsizkel

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 10 Ekim 2022, 20:48:28 »
Bu forumda nelerini gördüm ama sana estetik acidan gerekebilir , biri vardi forumda sacinda hicbirsey yok sifir dökulme görsen gülersin bana dediki birgun 1 senedir aynaya bakmiyorum dedi sac yüzünden :))
  • Ekim Merkezi ismi ASMED KORAY ERDOGAN
ASMED KORAY ERDOGAN saç ekimi
saç ekimi sonuçları forum

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Ekim 2022, 21:27:55 »
Bu forumda nelerini gördüm ama sana estetik acidan gerekebilir , biri vardi forumda sacinda hicbirsey yok sifir dökulme görsen gülersin bana dediki birgun 1 senedir aynaya bakmiyorum dedi sac yüzünden :))

hocam o tip adamların trol olduğunu düşünüyorum şahsen :))

fakat bende şakak açıklığı var saçı uzattığım zaman kapanıyor fakat özellikle kısa kestirdiğimde yada 3 numaraya falan vurduğumda ciddi anlamda açıklık var ve ilginç tarafıda 18 yaşındayken açıldı yanlar hatta o zamanlar baya psikolojim bozulmuştu 30 lu yaşlarda tamamen kel kalırım diye ama çok şükürki şakaklar dışında bi açılma olmadı 13 senede...

dediğiniz gibi  estetik açıdan düşündüm fakat biraz daha beklemeye karar verdim şuan yaş 31 en azından 35 e kadar bekleyim diyorum çünkü 35 den sonra kolay kolay dökülmediğini söylüyor bi çok kişi...

kelveötesi35

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 18 Ekim 2022, 23:35:44 »
Son düşüncene katılıyor ve destekliyorum kardeşim. 35 i gör , biotin vs ile, ondan sonra gerekirse tek ekimde kapatırsın tüm defteri  |-nazarboncugu-|

ern91

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 18 Ekim 2022, 23:56:41 »
Son düşüncene katılıyor ve destekliyorum kardeşim. 35 i gör , biotin vs ile, ondan sonra gerekirse tek ekimde kapatırsın tüm defteri  |-nazarboncugu-|

sağolun hocam bu arada sizin ekim konunuzu gördüm gayet iyi olmuş saçlar  2 yıl önce ektirmişsiniz sanırım

Facebook Twitter Instagram