Merhabalarr
Yaklaşık bu sitede 1.5 ayı aşkın bir süredir geziniyorum bir çok insanın sorunlarını okuyup tedavilerini araştırdım,
Şimdi benim sorunum 2 tür,
1. Olarak ben saçlarımı 16 17 yaşlarında 2 3 kez boyadım.
2. İse hayatımın hatası zaten en büyük etken o olduğunu düşünüyorum anlatıcam konu karışmasın,
Supergro saç uzatıcı bir krem gibi bişey içinde %70 vazelin varmış onu sonradan farkettim
Saç dökülmem genetik mi yoksa o sürdüğüm kremden mi bilmiyorum ama gerçekten en büyük etki beni kelliğe itecek olan o kremdi,
Saç boyamamın üzerinden 5 6 ay geçmişti bir kaç arkadaşım kanka saçların seyrekleşmiş falan diyordu, ben ise hiçbişey göremiyordum tam olarak hem saçımdaki akan boyadan ve seyrekliği görebilmek için saçlarımı kestirdim ama herhangi iç karartıcı bir seyreklik yoktu çok normaldi,
Daha öncede supergroyu kullandım herhangi bir sorun yoktu sadece saç boyamadan sonra incelen dökülen saçlarım vardı ondan başka bir sıkıntım yoktu,
İşte kısa kestirdiğim için uzasın diye o saç uzatıcı dediğimiz kremi kullandım 3. Kullanışımda saçlarım tutam tutam gelmeye başladı elime 18 yaşında hayatımın şokunu yaşadım gerçekten resmen her dokunduğumda bir avuç saç geliyordu,
Sonuç olarak mezoterapiyi araştırdım ve düzeltmek için mezoterapi yaptım 9 seans yanında xpecia ve hairforte sprey kullandım ama mezo yaklaşık olarak 5 ay falandı kullandım bu ilaçları bide düzensizdi. Arkadaşlar o kadar çok dökülüyordu ki hiçbişeyin işe yaramadığını düşünüp bıraktım herşeyi kendi haline bıraktım, saçım şuan bıraktığım zamandan daha kötü halde , bu ay(21 Temmuz'da) tekrar xpecia ve hairforte spreye başladım ama sanki daha fazla dökülüyor gibi elime uzun ince saçlar geliyor sürekli.
Bi keresinde mezo tedavisi olmadan önce dermatoloğa gitmiştim öyle baştan savma bir şeydi ki , doktora gitmeye bile gerek olduğunu sanmıyorum.
Yani çok yazdım içimi de döktüm açıkçası bunları okuyan kişi, arkadaşlarım , abilerim , dostlarım,
1. Olarak bu saça bu ilaçlar yeterli mi ?
2. Olarak tekrar iyi bir dermatolog veya dht yi test etmelimiyim ?
3. Bu saç dökülme tipi genetik mi yoksa kullandığım kremden dolayı mı ? Yaş 21
Herhangi bir pullanma veya kepeklenme yok saçımda yani evet dermatolog ve ürolojiye görün derseniz eğer birdahaki hafta görünmeyi düşünüyorum ve bilgileri aktaracağım.
Xpecia günde 2 defa
Hairforte günde 1 akşam (sabah vaktim olmuyor)
Yaş 21
Gün ışığında çekildi fotoğraflar
1.sağa yatırılmış
2. Islak çekildi
3. Sola yatırılmış
4. Düz