Gönderen Konu: finhair kullananlar yorum  (Okunma sayısı 7468 defa)

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
finhair kullananlar yorum
« : 01 Eylül 2022, 20:28:11 »
propecia malum çok pahalı onun yerine muadil bir ürün çıkarmışlar ve sanırım yerli bir firma bunu satıyor ithalmi yoksa yerli üretimmi tam emin olamadım.
propecia yerine bunu kullansak yerini tutarmı ,kullananlar varsa konuyu yeşillendirirse sevinirim.

ber134

• Full Member
Ynt: finhair kullananlar yorum
« Yanıtla #1 : 01 Eylül 2022, 22:12:52 »

propecia ile aynı 1mg Finasteride Tablet halinde. ben kullanmıyorum ama bi ahbabımızın oğlu kullanıyor. henüz daha 1 hafta falan oldu. sıkıntı yok propecia ile aynı fiyatı da 348TL içinde 28 günlük doz var.

edit: pardon tablet halinde demişim minik küçük hap şeklindeymiş.
  • Yaşınız 25

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2022, 01:29:59 »

propecia ile aynı 1mg Finasteride Tablet halinde. ben kullanmıyorum ama bi ahbabımızın oğlu kullanıyor. henüz daha 1 hafta falan oldu. sıkıntı yok propecia ile aynı fiyatı da 348TL içinde 28 günlük doz var.

edit: pardon tablet halinde demişim minik küçük hap şeklindeymiş.

ben bu finhairi ucuz sanıyordum propecia ile aynı fiyat ise bunu almak için çok sebep yok o zaman .eczanede propecia bulmazsak o zaman alınabilir belki.

ber134

• Full Member
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2022, 10:14:15 »
ben bu finhairi ucuz sanıyordum propecia ile aynı fiyat ise bunu almak için çok sebep yok o zaman .eczanede propecia bulmazsak o zaman alınabilir belki.

evet eczanelerde propecia bulunamıyor zaten o yüzden buna yönelebilir kullanmak isteyen
  • Yaşınız 25

theodin

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2022, 16:49:50 »
Aynı bence,fark yok..Benim kuzen de ondan( FINHAIR)... içti,şimdi  dışardan sürüyor finasteridi..
Ben de finasteride+minoksidil jel kullanıyordum 2 yıldır.Şişli fulya eczanesinden  şimdi minoksidil köpük aldım bakalım..Finasterid jel  ve minoksidil köpük ayrı deneyeceğim..Alkollü formüller  için  saç derisinde kepek yapıyor dediler eczaneden .Ben de jel ve köpük tercih ediyorum
  • Ekim Tarihi: 10.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi serkan aygın
  • Greft Miktarı 3168
  • Yaşınız 40
  • Medikal Tedavi finasteride gel, hair 360 tablet, hair 360 growth faktör şampuan

aliveli123

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 07 Eylül 2022, 20:07:36 »
Hocam peki proscar bulamıyor musunuz eczanelerde

Hietzsche

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 09 Ekim 2022, 15:12:30 »
finhair 350 tl fiyatı ,propecia ise 500 tl ye dayandı fiyatı bu durumda ben gene propecia tercih ediyorum ,fiyat olarak pek bir avantajı yok finhair'in.

Facebook Twitter Instagram