Gönderen Konu: Arkadaşlar bu kafaya saç ekimi olur mu yoksa protez mi ne dersiniz?  (Okunma sayısı 592 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Kendi saçlarının uzun hali var mı?

Donör yeterli bir donör değil ama kendi saçlarımda biraz var gibi duruyor

Saç ekimine çok uygun bir aday değilsin kafa yapında  güzel duruyor kellik yakışıyordur diye düşünüyorum ?

Neyse protez saç kullanmak biraz zor bu alana kadar bir ekim düşüne bilirsin istersen ama beklentin çok yüksel değilse

Tepe kapanmaz
Global Moderator

Yusuf06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kral yeni foto atamıyorum aynı konuya şimdi bidaha yeni konu acmayım ama saclarım var orta bölgedede tamamen kel değil ama acaip seyrek tabi ekim iyi olurmu yoksa direk proteze alısmalımıyım ona karar veremedim

Anchar

• Sr. Member
protezlik bir durumun yok kesinlikle saç ekimi yaptırmalısın ama tabi seçeceğin ekim merkezine iyi karar vermen gerekiyor ,bu saçı protez saç görününe getirecek merkezler olduğu kadar saçını mahvedip zarar veren merkezlerde var.
  • Ekim Tarihi: 05.04.2001
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 24
  • Medikal Tedavi Xpecia,minoxil

Kewell

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Kral yeni foto atamıyorum aynı konuya şimdi bidaha yeni konu acmayım ama saclarım var orta bölgedede tamamen kel değil ama acaip seyrek tabi ekim iyi olurmu yoksa direk proteze alısmalımıyım ona karar veremedim
burda simdi yeni yazacagin cevaba  foto at yeter

emekli kel

• Hero Member
 6 ay finasterid dermoller masaj sonra ekim sonra gene aynen devam .sakaldanda alım yapan bir yerle gorus
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Her iletine 5 foto ekleyebilirsin yeni konu açmana gerek yok
Global Moderator

Yusuf06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
burda simdi yeni yazacagin cevaba  foto at yeter

Yusuf06

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kral 1 hafta önceki hali bu sürekli kazıyorum yoksa kenarlar sıkı ustler seyrek böle yorumlarınız ve ilginiz için cook tesekkur ederim ekim için şahin çelik düşünüyorum sanırım mart gibi ekime gidebilirim

Facebook Twitter Instagram