Gönderen Konu: Dökülme Durumuma ve Bütçeme Göre Tavsiyelerinize İhtiyacım Var  (Okunma sayısı 906 defa)

sosyalkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Merhaba,

Foruma daha önce de yazmıştım, 4-5 sene oldu bir türlü cesaret edemedim ve bütçeyi de ayarlayamadım. Şu anda 1000 Euro civarında bir bütçem var. Saçlarım da iyice döküldü.

Yurtdışında yaşayan kuzenim Cosmedica'da saç ektirmişti, kontrole gittiğinde ben de görüştüm. 5000 greft üzeri alım yapabiliriz dediler, analizden sonra 2000 euro fiyat verdiler ve eğer 2 gün ayrı ayrı ekim yapılırsa 2500 euro dediler. Bu rakamlar benim için zaten yüksek olduğu için merkezi araştırmama gerek kalmadı.

Forumdan Medeks'i araştırdım. Sonuçları güzel ama ön çizgiyi beğenmedim o yüzden görüşme yapmadım.

Sonra Sibel Ulusan'la görüştüm. 5500 greft civarı alım yapılabilir dedi ve kendi yapara 3000 euro, ekibiyle yaparsa 2000 euro, eşi ve ekibi yaparsa 1000 euro fiyat verdi.

Benim dökülme durumuma ve bütçeme (1000 euro) göre tavsiye edebileceğiniz başka yerler var mı? Bu arada İstanbul'da yaşıyorum ve 33 yaşındayım, daha önce ekim yaptırmadım yada her hangi bir ilaç kullanmadım.

niremba

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin bütçenize göre İstanbul'da medex ve the Hair klinikAhmet Tosun var. Ankara'da Şahin Çelik var araştırın isterseniz bu merkezleri
  • Ekim Tarihi: 23/06/2022
  • Ekim Merkezi ismi Asumanhair
  • Greft Miktarı 4400
  • Yaşınız 46
  • Medikal Tedavi Proscar 1/4 Kerozan Alpha Lipoic Asid ,Demir,B vitamini,L arginin

sosyalkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Sizin bütçenize göre İstanbul'da medex ve the Hair klinikAhmet Tosun var. Ankara'da Şahin Çelik var araştırın isterseniz bu merkezleri

Medex'in ekim yaptığı sonuçları incelediğimde ön çizgiyi doğal bulmadım ama Ahmet Tosun tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Onu hiç duymamıştım. Ekimleri gayet başarılı görünüyor yarın bir görüşme yapacağım.
  • Ekim Tarihi: 07.09.2022
  • Ekim Merkezi ismi The Hair Clinic
  • Greft Miktarı 5800
  • Yaşınız 33

emekli kel

• Hero Member
 6 ay finasterid kullan donor dahada güçlensin.sakaldanda alım yapan bir yer bul saç sakal gir bu işe
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar saçekimisonuçlar forumuna hoşgeldiniz
Saç ekimine uygun sayılırsınız açık alan geniş
Donör kısıtlı güçlü bir donör değil

donörü doğru kullanmak gerek saç ekim merkezine de bu mantık üzerinden araştırıp doğru karar vermeliniz

Saç ekimi planlamanız bence iki saç ekimi üzerinden planlanmalı
Verteks zor bölge alt verteksi de hiç girilmemeli
Ön orta sık tepe ise biraz seyrek kalacaktır

İlk ekim ön frontal orta tepe hizzasına kadar yaptırıp 1 sene sonrada
İlk ekim sonucuna göre ikinci ekime adım atmanız en doğrusu olacaktır
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2022, 14:05:40 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

sosyalkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Selamlar saçekimisonuçlar forumuna hoşgeldiniz
Saç ekimine uygun sayılırsınız açık alan geniş
Donör kısıtlı güçlü bir donör değil

O yoksen donörü doğru kullanmak gerek saç ekim merkezine de bu mantık üzerinden araştırıp doğru karar vermeliniz

Saç ekimi planlamanız bence iki saç ekimi üzerinden planlanmalı
Verteks zor bölge alt verteksi de hiç girilmemeli
Ön orta sık tepe ise biraz seyrek kalacaktır

İlk ekim ön frontal orta tepe hizzasına kadar yaptırıp 1 sene sonrada
İlk ekim sonucuna göre ikinci ekime adım atmanız en doğrusu olacaktır

Selamlar Hintell. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Bugün telefonla The Hair Clinic ile görüştüm. Fotoğrafları paylaştıktan sonra onlar da sizin tavsiye etmiş olduğunuz gibi iki ekim önerdiler. Açıkçası sizin tavsiyeniz olmasa ikna olmazdım ama şu an iki ekim planlamasına ikna oldum.

Klinik yada doktor ismi paylaşmayı doğru bulmadığınızı biliyorum ancak en azından bütçem ölçüsünde (1000 euro civarı) aklınızda araştırabileceğim başka bir klinik var mı?
  • Greft Miktarı 5800
  • Yaşınız 33

mıstık

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Butcwnoze gore en iyi hotmet alalcqginiz merkez medeks ozellikle bu acikliköar icin medeks on cizgileri guzeldir ve gokhan bey ile birlikte karar vermistik sizde oyle yapabilirsiniz sizin fikriniz onemli neticede

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Selamlar Hintell. İlginiz için çok teşekkür ederim.

Bugün telefonla The Hair Clinic ile görüştüm. Fotoğrafları paylaştıktan sonra onlar da sizin tavsiye etmiş olduğunuz gibi iki ekim önerdiler. Açıkçası sizin tavsiyeniz olmasa ikna olmazdım ama şu an iki ekim planlamasına ikna oldum.

Klinik yada doktor ismi paylaşmayı doğru bulmadığınızı biliyorum ancak en azından bütçem ölçüsünde (1000 euro civarı) aklınızda araştırabileceğim başka bir klinik var mı?

Rics ederim hocam bütçeniz dahilinde bence iyi bir merkez ile iletişim kurmuşsunuz zaten
Bunun dışında kendinşz araştırıp karar vermelisiniz. Her şey gözünüzün önünde konuları araştırıp istediniğini görebilirsiniz
Global Moderator

sosyalkel

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Kararımı verdim ve dün The Hair Clinic'te saç ekimimi yaptırdım. Yeni konu açıp detaylı paylaşım yapacağım. Karar alma sürecimde yardımcı olduğunuz çok teşekkür ederim.
  • Greft Miktarı 5800
  • Yaşınız 33

babacan

• Full Member
Hayırlı olsun kardeşim

Facebook Twitter Instagram