Saç Ekimi Sonuçları
Herkese merhabalar 2018 de ilk sac ekimimde buralardaydim belki hatirlayanlar vardir.Estemylife hasan akil ilk sac ekimimi yapmisti ve basarisiz olmustu.2. ekim hep aklimda vardi bu zamana nasip oldu.Hasan akilin revizyon teklifini reddedip Serkan hocayi sectim.Ekimi Ersin hoca ve ekibi gerceklestirdi.Cuneyt hocayi istedim kabul ettiler fakat izine cikmis ekibiyle nasip olmadi.Ersin hocayi sevdim.Ekim sonucuma dogru net yorumlar yapacagim.Sac ekimim dhi olarak baslandi fakat kafada scar var ve ribaunt oluyor dediler.Bu ilk ekimimde de olmustu.2 sac ekince 3. Yerinden cikiyor.Bu sebeple fue ye cevirdiler ben de hangisi iyi olacaksa dedim.Gonlum dhi den yanaydi ama yapacak bisey yok.Sakaklara dhi ekildi.Herkese selamlar sac ekimi ailesi.Sorulari olan dostlarimiz olursa yazabilir.
Teşekkür ederim dostlar.Şok dökülme bitti.Eski saçlar uzamaya başladı.Yaşım 28.Bekleme süreci başladı.
Merhaba arkadaslar 5.ay bitmek uzere.Saclari uzatip seyreklik kapanacak sekilde yaptigimda durumlar bu sekilde.7. aya dogru tatmin edici bi sonuc olacagina inaniyorum.