Gönderen Konu: Hacim veren şampuan  (Okunma sayısı 1555 defa)

slade23

• Hero Member
Ynt: Hacim veren şampuan
« Yanıtla #15 : 30 Ağustos 2022, 00:05:48 »
pudra dediğiniz bebek pudrasi mi

Saç pudrası ya da toz wax diye aratırsan bulursun kardeşim ben gratisten en ucuzunu aldım güzel bir icat yağlı cansız ve hacimsiz görünen saçlarımı mat ve yoğun bir görünüme kavuşturdu. Tozu serptim pudra gibi kafama elimle karıştırdım biraz ona rağmen çok başarılı durdu

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 30 Ağustos 2022, 00:09:59 »
Saç pudrası ya da toz wax diye aratırsan bulursun kardeşim ben gratisten en ucuzunu aldım güzel bir icat yağlı cansız ve hacimsiz görünen saçlarımı mat ve yoğun bir görünüme kavuşturdu. Tozu serptim pudra gibi kafama elimle karıştırdım biraz ona rağmen çok başarılı durdu

discord 'ta bende aynı cevabı vermiştim. :D
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 30 Ağustos 2022, 00:10:39 »
discord 'ta bende aynı cevabı verdim. :D

Toz wax yazan en ucuz ürün aradığım üründür :D
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=21990.0

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #18 : 30 Ağustos 2022, 00:11:56 »
Toz wax yazan en ucuz ürün aradığım üründür :D

toz wax gerçekten dolgun görünüm veriyor. fakat gece onu yıkamadan yatmamak gerek.
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #19 : 30 Ağustos 2022, 00:14:10 »

toz wax gerçekten dolgun görünüm veriyor. fakat gece onu yıkamadan yatmamak gerek.

Gece benim topikal zamanım olduğu için düzenli yıkıyorum zaten. dediğin gibi kafada onla yatmak mantıklı değil
avodart&minox&xpecia

UYARI!! Tabip ya da uzman değilim. Paylaşımlarım kendi araştırma ve tecrübelerime dayanıyor baz almadan önce kendiniz araştırıp tecrübe ediniz!!!

tedavim

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #20 : 30 Ağustos 2022, 00:14:18 »
tamam abi sağol
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 30 Ağustos 2022, 15:24:47 »
Peki bu putranin saca zarari varmidir koke ulasmisyor yada sertlestirmiyor saci gibi gozukuyor
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 30 Ağustos 2022, 17:34:10 »
zararı saç derisini kaplar saçlar nefes alamaz ama ger gece yıkarsan bi sorun olmaz diye tahmin ediyorum
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 30 Ağustos 2022, 19:47:12 »
Bugün taft keratin köpük aldım 4 numara anladığım kadarıyla en güçlüsü 5 numara oluyor bir sürü seçenek var keratin iyi olur diye onu aldım bir sebebi yok yani :) görüntüsü çok daha güzel çok daha canlı gösteriyor saçı ama toz wax dolgunluğu yok hatta daha açıkları daha net hale getirdi bilmiyorum belki yanlış uyguladım ama toz wax kapatıcılık isteyenlere bire bir. Köpük üstüne toz wax serpiştireceğim biraz deneyler devam ediyor :)
avodart&minox&xpecia

tedavim

muroreis

• Hero Member
« Yanıtla #24 : 30 Ağustos 2022, 20:00:52 »
Bugün taft keratin köpük aldım 4 numara anladığım kadarıyla en güçlüsü 5 numara oluyor bir sürü seçenek var keratin iyi olur diye onu aldım bir sebebi yok yani :) görüntüsü çok daha güzel çok daha canlı gösteriyor saçı ama toz wax dolgunluğu yok hatta daha açıkları daha net hale getirdi bilmiyorum belki yanlış uyguladım ama toz wax kapatıcılık isteyenlere bire bir. Köpük üstüne toz wax serpiştireceğim biraz deneyler devam ediyor :)
Mutlaka haber et deneylerinin sonuçlarını abi , saç yapimiz benziyo senle önceden bı konu altında konuşmuştuk , benimde köpüğe ön yargim bundan dolayı vardı saçtaki seyreklikleri ortaya çıkarır diye ama şuan toz waxta okeyim güzel gidiyo
Her gün 1/4 proscar 
Alpecin C1 şampuan ( her gün )

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #25 : 30 Ağustos 2022, 20:04:10 »
Nasil kullaniyorsunuz toz vaxi
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #26 : 30 Ağustos 2022, 20:15:49 »
Mutlaka haber et deneylerinin sonuçlarını abi , saç yapimiz benziyo senle önceden bı konu altında konuşmuştuk , benimde köpüğe ön yargim bundan dolayı vardı saçtaki seyreklikleri ortaya çıkarır diye ama şuan toz waxta okeyim güzel gidiyo

Kardeşim aynen konuşmuştuk laf dinlemez saçlarımız için bence de toz wax gayet kullanışlı tek sıkıntısı fazla tozlu gösteriyor köpüğü onun için bir heves aldım ama çok açtı saçın diplerini. İkisini kombinledim az önce köpük kuruyunca pudra serptim tozlu görüntü biraz daha düzeldi ama iki ayrı ürüne gerek de var mı bilemedim performans açısından… belki başka marka toz wax denenebilir
avodart&minox&xpecia

tedavim

ThinBald

• Full Member
« Yanıtla #27 : 30 Ağustos 2022, 21:26:15 »
Kardeşim aynen konuşmuştuk laf dinlemez saçlarımız için bence de toz wax gayet kullanışlı tek sıkıntısı fazla tozlu gösteriyor köpüğü onun için bir heves aldım ama çok açtı saçın diplerini. İkisini kombinledim az önce köpük kuruyunca pudra serptim tozlu görüntü biraz daha düzeldi ama iki ayrı ürüne gerek de var mı bilemedim performans açısından… belki başka marka toz wax denenebilir
Benim saçlarım uzun ve ince telli olduğu için ikisinide kullanıyorum belirtmeyi unutmuşum. Eğer kısa saçalıysanız sadece pudra yeterli oluyor. Saça güzel serpmek ve iyi yedirmek gerekiyor yoksa dediğiniz gibi tozlu görüntü ortaya çıkıyor.
Ketoral ketokonazol %2 Şampuan iki günde bir

Ketoralin saçı yıpratmaması için gliss ultimate oil elixir bakım spreyi

Dermastamp 1.5 mm hafta da bir

slade23

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 30 Ağustos 2022, 21:40:10 »
Benim saçlarım uzun ve ince telli olduğu için ikisinide kullanıyorum belirtmeyi unutmuşum. Eğer kısa saçalıysanız sadece pudra yeterli oluyor. Saça güzel serpmek ve iyi yedirmek gerekiyor yoksa dediğiniz gibi tozlu görüntü ortaya çıkıyor.

Çok teşekkür ederim kardeşim bilgi ve tecrübelerini aktardığın için. dediğin gibi daha yedirerek deneyeceğim beceremezsem hafif köpük üstü toz da beni kurtardı sağolasın
avodart&minox&xpecia

tedavim

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #29 : 31 Ağustos 2022, 01:41:30 »
Neden diplerini açsın ki Köpük kuruduktan sonra hem elinle saçına şekil ver hem de tarakla taramayı dene yani wax sürermiş gibi yapıp köpüğü sürdüğün gibi bırakma saçını

Facebook Twitter Instagram