üye yeni oldumda uzun yıllardır araştırıyorum. ben yanları ve arkaları seninki gibi kestiriyorum sıfıra yakın yani. bu kadar iz kalıyorsa çok gözükür. yanları 3-4 numara kestirsem bu sefer istediğim bir saç olmuyor rahat edemem. yani şu an tepe nasıl oluru falan geçtim buraya takıldım. iz konusu çok önemli. bende medeksde karar kılmıştım çünkü. medeksin donör bölgesini çok hor kullandığına dair şeyler okumuştum. dedim acaba herkestemi böyle iz kalıyor. sen kendindeki izler için görüştünmü medeksle falan. böyle kalacak veya geçecek gibi şeyler söylüyolarmı.
Dostum 2 ekime ihtiyacın varsa o donör ister istemez yorulur .Eğer yanlarda açıklık oluşması seni rahatasız ediyorsa iyi düşünmelisin.Ben saçın üstüyle ilgileniyorum
Benim daha 1 kişi saç ekimi olduğumu anlamadı bile
Eğer donör alımı iyi olsun diyorsan ahmet tosun neredeyse hiç belli olöadan alıyor diye biliyorum ,ama geniş alanım var diyosan medeks ,fiyat önemliyse farklı bir tercih.Bunu iyi değerlendirmeni isterim.Benim memnuniyet derecem çok yüksek.Kendi kararın .Umarım memnun olursun ,önemli olan senin mutlu olman .