114.Gün
Sabahları proscar'ı 10'a bölerek içiyorum.
Akşam 1 tablet xpecia.
Haftada 3 coraspirin
Hergün balıkyağı ve multivitamin
Haftada 3 magnezyum
Toplam 4 prp ve 1 mezoterapi yapıldı.
Gün içinde aklıma geldikçe masaj
Şampuan vicy dercos yeşil yağlı saçlı olan için haftada 1 kez , haftada 2 kez mie saç ekim sonrası şampuan ,diğer günler suyla yıkıyorum.Aşırı Yağlı bi saçım var.Saçıma vicy çok iyi geldi
Fini 3 kasımdan beri çok küçük miktarlarda kullanıyorum.Bende iyi çalıştığını düşünüyorum .Saçlarım kömür gibi simsiyah oldu.Hergün yastığımı kontrol ediyorum dökülmemi sıfırladı maşallah diyeyim . 6 ay dolunca 30 a bölerek 2 güne 1 alacağım.Yan etkisine gelince menide sıvışlaşma var.Sabah ereksiyonumu takipteyim ,sanırım vücut alıştı ,sabah alet havada uyanıyorum bu beni mutlu ediyor.Sertleşme kaybı yok ,ama küçük bir düşüş var .
Sürecimi em başından beri hassas bir şekilde sizlere yol göstermesi için paylaşıyorum ,umarım faydalı olıyordur.1 kişiye bile yol gösterebiliyorsa bu süreç ne mutlu bana.Çünkü bem bu forumdan ,paylaşım yapanlardan çok faydalandım.Gönül borcumuzu ödeme sırası bizde.Paylaşımlara sizleri aydınlatmak için devam edeceğim.
İyi veya kötü küçük de olsa değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.Bu konu yorumsuz kalmasın.Herkese saygılar ,saçlı günler