Merhabalar ,
Bu forumu 5 yıldırlı takip ederek sonrasında tüm araştırmalarım sonucu dün saç ekimi yaptırma kararı aldım.Bu forumdan süreç hakkında çok şey öğrendim çok faydası oldu .Bu forumu kuran ve bizim bu konuda bilgi sahibi olmamızı sağlayan,korktuğumuz kadar ağrılı bir süreç olmadığımızı anlamamızı sağlayan Hintelle ve bu forumu ciddiye alıp yorumlarla düşüncelerini getirerek yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Bütün süreci baştan aşağıya paylaşacağım.Tüm herkese yardımcı olmak istiyorum.
Operasyon için Gökhan Bey ile 26 Ağustosa randevu aldım.Daha öncesinde fotograf göndererek fikrini aldım.26 Ağustos sabah 5.40 uçağıyla Adana dan İstanbula indim.Uçaktan inince havabüs ile Zincirlikuyu ya ordanda yeni yerlerine gittim.Gökhan hocanın ekibi çok iyi .Önce fotograflar çekildi , kan aldı.Daha sonrasında önlük giyilerek saçlarım kesildi.Donör alan belirlendi.Sonrasında anestezi işlemine başlandı.Saç ekim sürecinde ağrı var mı diyen arkadaşlara cevabım şu .Anestezi iğneleri ilk 5 dakika canınızı yakıyor.Sonrası çok rahat hiçbişey hissetmiyosunuz.Çok rahat olabilirsiniz ,ki bende iğneden korkan bir insanım.Anestezi işlemini yapan Destan hanım korktuğumu anlayınca beni rahatlatmak için elinden geleni yaptı.Çok destek oldu.Sonrasında İlker Bey ve Elif Hanım sürece mikromotorla alımları yaptılar.Köklerin gayet iyi olduğunu söylediler.Gökhan bey de köklerin güzel olduğunu 2 li 2.5 lu olduğunu iletti genel olarak.Gökhan bey çok samimi bir insan.Mikromotorla alım işlemi bittikten sonra öğle yemeği için güzel bir menü getirildi.Hemen yemeğimi 15 dakikada bitirip lavobo ihtiyacımı karşıladıktan sonra tekrar saç ekim odasına alındım.Gökhan Bey ön çizgi ve planlamamamı yaptı.Ön çizgi için eski fotograflarımdan gösterdim.Ön çizgimi ve planlamamı çok beğendim.Sonra İlker Bey ön tarafa bu sefer anestezi iğneleri yaparak uyuşturdu Burdaki anestezi iğneleri daha az vuruldu.Yine acıyor 5 dakika kadar
Sonra uyuşuyor yine hiçbişey hissetmiyosunuz.Elif Hanım geldi kanalları açtı.Kanallar açıldıktan sonra küçük bir mola verilerek 4 saat süren kökleri yerleştirme işlemi başladı.Medeksteki ekipteki herkes çok iyi ve işini bilen insanlar.Ekimim bitince 5700 greft ekilmişti.Saç ekimi yapan insanlar çok büyük saygıyı hakediyor.Cidden ciddi emek ve ince bir iş .Saç ekimi bitince 3 aylık bakım setini aldım.Taksi çağırdık.Saat 7 gibi İstanbul havalimanında oldum.Hemen aynı gün Adanaya uçak bileti almıştım.Gece 1 deki uçağı beklemek biraz beni yordu.Neyseki kazasız belasız atlattık.Ekimin ertesi gün sabah bandajımı açtık annemle.Acı hissetmedim .Süreci tamamen sizinle paylaşacağım.Gökhan Bey de zaten hergün fotograf istiyor.