Saç Ekimi Sonuçları
anladım dostum ayrıntılı anlatımın için teşekkürler. şampuan için de birşey daha soracam. senin söylediğin şampuan tam olarak hangisi. 2 tane yeşil kutulu vichy var. biri kepek normal yağlı saçlar diğeride sadece aşırı yağ karşıtı diye geçiyor. görsellerini aşağıya ekledim
kısa sürede harika gelişim olmuş biraz thempleler diğer bölgelere göre hızlı gelişim olmamış ama o da çok normal sonuçta süreç çok erken henüz.
sürece göre saç gelişimin gayet güzel dostum maşallah
Bizleri bu forumla buluşturduğun için çok teşekkür ederim .Şuanlık memnunum güzel gidiyor abi.Ön yanlar biraz daha yoğun olsun istiyorum ,şuan için orda yeni bir kök çıkış göremiyorum.Ön yanlardan daha yeni saç kökü çıkacak mıdır ?
Tahmin ettiğim gibi güzel gidiyor. Seni baya memnun edecek gibi duruyor. Kök de çıkar daha dökülür dibinden ince saç olarak da gelir sonra kalınlaşır. 8.ayı bekle baya güzel olur 8.ayda
Çok güzel bir değerlendirme yapmışsınız teşekkür ederim .Acaba çıkanlar çıktı bitti mi diye düşünüyor insan ister istemez
Gayet iyi duruyor dostum, ekim yapıldığı belli olmuyor benim ön kısımlarda çok çıktı arkaları bir tık boş kaldı delirmek üzereyim hahahaha
Gayet güzel seyrinde gidiyor bence tabi daha da iyi olacağı aylar gelecek👍😃