Gidişat çok iyi bence daha da iyi olacak bu arada finasın yan etkilerini gördün mü?😃
Gördüm kardeşim 😊 Ama kesinlikle bende çalıştı ,saç dökülmesini sıfırladı neredeyse .Saçlar siyahlaştı.
Şimdi kendime uygun dozu vücudumu takip ederek bulmaya çalışıyorum. 1 mg ile başladım ,0.5 mg a düştüm .Şuanda yaklaşık 0,25-0.3 mg gibi bir miktarda alıyorum. Planım artık haftada 3 kez 0.25 mg almak .Saç dökülmeme göre takip ediyorum.Bu şekilde vücudumda yine iyi çalışacağını ve yanetkiyi çok daha azaltacağımı düşünüyorum.
Yanetkilere gelince sabah ereksiyonu bazen oluyor ,bazen olmuyor .Menide sıvılaşma var.Memelerde sıkıntı yok.Ereksiyon ve alınan zevktede sıkıntı yok .Ama bir düşüş var.Cinsel isteksizlik yapıyor.Gün içinde benim 3-4 defa havalanırdı normalde ,bunları baskılıyor.
Uygun dozu en az şekilde kullanacağım .Haftada 3 gün 0,25 mg a şuanda kafam yatıyor .Çok araştırdım..
Geçen gün şahin çelik in asistanıyla baya sohbet ettik ergin bey ile.Prp ,mezoterapi ,kök hücre tedavi hepsini konuştuk destekleyici olarak.Hepsi geçici süre iyi gelir etkisini kaybeder dedi.Tek faydası olan şey finansterid dedi.Hintellin dediğine geliyor mevzu .Kafadan ne uygularsan uygula geçici.Finans çalışıyor birtek.Ben çok zor başladım finansa çok düşündüm.Şuanda devam edeceğim ekim süresince Kararım bu.