Forumdaki üzüntüleri paylaşmayı bilirim, bundan şüphen olmasın. 3 yıldır paylaşıyorum da.
Ancak samimi paylaşımlar yapalım, Samimi olalım, birlikte sevinelim, birlikte üzülelim.
Şimdi 7,5 aylık görüntü ile şimdiki son görüntü aynı mı soruyorum sana. Neden 7,5 aylık o görüntüden sonra böyle bir açıdan, böyle bir görüntü paylaşıyor. Bu mudur samimilik.
Tum bunlarla birlikte Ekimden memnun olmadığını ben de görüyorum.
Peki sen söyledin mi, dökülmenin devam edeceğini, kullanmasi gereken takviyeleri, kullanmazsa dokulmenin devam edeceğini, saclarinin zayıf olduğunu, ekimle birlikte onların da zarara uğrayacağını, 3.500 greftin zaten düşük bir sayı olduğunu. Tüm bunlarla birlikte Ekim merkezinin sonucunu değerlendirmesi gerektiğini.
Söyledin mi bunları Ekim yaptıran arkadaşa?
Tüm bunların da etkisi var. Arkadaşın dokulme devam etmiş. Greft sayısı da az olunca böyle bir sonuç ortaya çıkmış.
Neyse ki dava açacakmış, açsın da, hep beraber görelim, tamamen Ekim merkezi ile ilgili bir durum muymuş.
Dostum sen gerçekten benim sürecimi başından beri okudun mu veya takip edebildin mi?
Saç ektirdiğim ilk günden beri ekimin güzel planlanmadığını söyleyen büyükerim vardı Hintell gibi, ancak ben sonucu beklemeden tek bir kötü yorum yapmadım.
Ek olarak konumun ilk başında benimle ilgilenişleri çok iyiydi diye belirterek bu başlığı oluşturmuşum.
Her şeyi geçiyorum, sence ben bu ekimi kendi saçlarım döküldüğü için mi başarısız buluyorum? Benim ön kısımlarda ve şakaklarda neredeyse hiç saç yoktu. Ekim planlaması yaparken Canan hanımla bunu görüştüğümüzde maksimum greft ile çalışacaklarını belirttiler ve önlerin/şakakların gayet gür olacağını sadece kendi dökülmem nedeniyle orta bölgelere sonrasında 2. ekim planlamasının yapılacağını belirttiler.
Sence ön taraflarım ve şakaklarım gür mü? Peki ben kendi saçlarım döküldü diye merkezi mi suçluyorum? Ekilen 3.500 grefti inceler misin, ön taraflara ne kadar sıklıkla ve arkalara ne kadar sıklıkla çalışılmış ve ne kadarı çıkmış?
Eğer ben o merkezin sunduğu hizmetten yararlanmadan gelip burada karalasaydım bu bence kötüleme/baltalama olurdu. Ancak ben bir hastayım, onlardan beklentimi sürecin ilk başından beri efektif bir şekilde belirttim, onlardan da sözümü aldım. Ben hastaysam, oradan bir hizmet aldıysam yorumlarımı burada özgürce paylaşamayacaksam bu forumun ne anlamı var dostum?
En çok takıldığım nokta da kendi saçlarımı kaybettiğim için bu sürecin başarısız olduğumu düşündüğümü düşünmen oldu. Kendi saçlarımı nereden kaybettiğimi ve hangi bölgelere ne kadar ekildiğini ilk günden beri yüzlerce fotoğraf ile görebilirsin. Kendi saçlarım için 3. kişileri suçlayamam, ancak parasını ödediğim ve 3.500 greft bile olmadığını düşündüm, açılan kanalların derinliği yüzünden saçta yön problemi yaşadığım bir ekimde düşüncelerimi belirterek yorum yapma özgürlüğümün olduğunu düşünüyorum.