Ben arkadaşın samimiyetine inanıyorum...ekim merkezini kötülek değl amacı ....Ekimden mutsuz ne yani herkes buraya gitsin diye övgülermi yağdırsın...merkezin yaklasımı saçma ...Ekim sonucunu prp ye bağlamak komik...Prpnin erkek tipi saç dökülmesine etkisi yok...bunu bizzat dermatolglara sordum...Asıl olan forumdaki gerçek ve akıllı takipçiler arkadaşın yaşadığı üzüntütüyü anlamışlardır...
Forumdaki üzüntüleri paylaşmayı bilirim, bundan şüphen olmasın. 3 yıldır paylaşıyorum da.
Ancak samimi paylaşımlar yapalım, Samimi olalım, birlikte sevinelim, birlikte üzülelim.
Şimdi 7,5 aylık görüntü ile şimdiki son görüntü aynı mı soruyorum sana. Neden 7,5 aylık o görüntüden sonra böyle bir açıdan, böyle bir görüntü paylaşıyor. Bu mudur samimilik.
Tum bunlarla birlikte Ekimden memnun olmadığını ben de görüyorum.
Peki sen söyledin mi, dökülmenin devam edeceğini, kullanmasi gereken takviyeleri, kullanmazsa dokulmenin devam edeceğini, saclarinin zayıf olduğunu, ekimle birlikte onların da zarara uğrayacağını, 3.500 greftin zaten düşük bir sayı olduğunu. Tüm bunlarla birlikte Ekim merkezinin sonucunu değerlendirmesi gerektiğini.
Söyledin mi bunları Ekim yaptıran arkadaşa?
Tüm bunların da etkisi var. Arkadaşın dokulme devam etmiş. Greft sayısı da az olunca böyle bir sonuç ortaya çıkmış.
Neyse ki dava açacakmış, açsın da, hep beraber görelim, tamamen Ekim merkezi ile ilgili bir durum muymuş.