Kardeşim genel olarak sürecini okudum. Öncelikle hayırlı olsun ekimin.
Pek yumuşak konuşma taraftarı değilim, ekimini beğenmedim. Çizgi özellikle ( Biri yorumda gözü kapalı mı çizdi diye abiyane tarzla tam da doğru bir cümle kurmuş) bu nedir dedim. Sıklıkta doğru bir sıklık değil.
Gelişim bir miktar daha artar, daha çıkışlar yahut saç tellerinde kalınlaşma olur ve kapatıcılık artar. Biraz daha güzelleşir yani saçlar.
Ama yaşın daha genç, ikinci bir ekime kadar elindekileri uzun yıllar korumaya gayret et.
Beklediğinden, umduğundan çok daha güzel bir sonuç almanı dilerim kardeşim
Teşekkür ederim hocam değerli yorumun için.
Ön çizgiyi çok kötü çizdiklerine eminim, başarısız bir ön çizgiydi ne kadar onayım olsa da ben saçımın yan kısmındaki çizgiyi kontrol edip saç çıkan bölgeye mi ekiyorlar yoksa şakaklara mı geliyor diye kontrol etmek zorunda değilim. Bu işi yılda binlerce defa yapan hemşireye bırakmak istemiştim o gün, ancak bırakmamalıymışım.
- Saç ekim merkeziniye görüştüğümde ilk etapta saçların çıkıyor ne olsun istiyorsun, 15 ay’a kadar saçların çıkacak diye bir yorum aldım.
-Bunun üzerine bir süre sonra fatura talebinde bulundugumda Yasemin hanımın eşi aradı beni, sağolsun çok yakın konuştu ve neden gelmediğimi sordu, kontrole gittiğimde de umarım sıcak bir şekilde yaklaşarak hatalarını telafi/revize etme mantığıyla yaklaşırlar
-Mevcuttaki saçlarıma gelecek olursak;
Aslında vücuduma çok vitamin alıyorum ve yine de saçıma güzel baktığımı düşünüyorum.
Ancak yaşım dolasıyıla fin gibi şeyler kullanmak istemiyorum.
- Şuanki ekimden aslında çok bir beklentim yok, ama şu anki şakakların ortaları dolsaydı, seyrek gözükseydi bile kabulumdu aslında çok zahmetsiz ve güzel bir hastaydım.
Şakalara yapılabilecek sağlam bir plan beni mutlu edecekti, sadece önlerin dolu gözükmesini istemiştim ve bunu belirterek teminatını da almıştım.
Birkaç ay daha bekleyeceğim, durum aynı giderse kesinlikle orta yol bulunarak telafi ekimi yapılmalı.
Siz ne düşünüyorsunuz telafi ekimi için?