Gönderen Konu: AHD Klinik Hakan Doğanay Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir  (Okunma sayısı 823 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: AHD Klinik Hakan Doğanay Hakkındaki Görüşleriniz Nelerdir
« Yanıtla #15 : 25 Ağustos 2022, 01:36:17 »
Hintell hocam yanlış değil sanırım,geçen ay 1 arkadaş ta 25bin tl+kdv demişti..Kdv %18 den 29,5 bin tl yapıyo zaten..Serkan Aygın da 35 bin Tl demişti bi arkadaş

Evet bir som yeni ektiren arkadaşta onu sormuş yeni işe giren bir arkadaşın hatası yanlış söylemiş.

Hair'lı Olsun

• Bu Alana Reklam Verilir.
  • Hero Member
« Yanıtla #16 : 25 Ağustos 2022, 01:45:19 »
kdv oranı %8 mi %18 mi anlamadım.. .s
Saç Sağlığı Discord : https://discord.gg/RJrwv4h7

Finansteride
Omega 3  -  Biotin 5000
Keçiboynuzu özü
Masaj - Magnezyum yağı  
D3 vitamin  -  B12 vitamin

kelinski

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 25 Ağustos 2022, 18:19:31 »
Arkadaşlar, Asuman Hair ile bugün iletişime geçtim. Fiyat konusunda önceki arkadaş sanırım yanlış bilgi vermiş bana. 25 bin TL son rakam yani içinde vergi de dahil olarak. Aynı Hakan Doğanay ekibi gibi onlar da 4000-4500 greft sayısı ekilebileceğini ve iki seansta kapanabileceğini ve ekimin de başarılı olabileceğini söylediler.

Siz ne düşünüyorsunuz? Donör bölgem sizce kaldırır mı? Bu iki klinik arasında çok kararsızım ama AHD kliniğin ön çizgileri sanki daha başarılı gibi geliyor bana. Bu ikisi dışında sizce seçeneklere eklemem gereken başka bir yer var mı? Örneğin Lifehair gibi.

Roninn3

• Hero Member
« Yanıtla #18 : 25 Ağustos 2022, 23:04:04 »
Arkadaşlar, Asuman Hair ile bugün iletişime geçtim. Fiyat konusunda önceki arkadaş sanırım yanlış bilgi vermiş bana. 25 bin TL son rakam yani içinde vergi de dahil olarak. Aynı Hakan Doğanay ekibi gibi onlar da 4000-4500 greft sayısı ekilebileceğini ve iki seansta kapanabileceğini ve ekimin de başarılı olabileceğini söylediler.

Siz ne düşünüyorsunuz? Donör bölgem sizce kaldırır mı? Bu iki klinik arasında çok kararsızım ama AHD kliniğin ön çizgileri sanki daha başarılı gibi geliyor bana. Bu ikisi dışında sizce seçeneklere eklemem gereken başka bir yer var mı? Örneğin Lifehair gibi.

konuları iyi incelemedin sanırım çok açık yorum yapmak istemiyorum ama şahsi fikrim asuman hair diyeyim öyle kalsın  :) ayrıca açıklığında asuman hair için çok uygun.

Slayer91

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #19 : 27 Ağustos 2022, 02:16:21 »
25 bin ise hala Asuman Hair helal olsun diyorum kendilerine kur-enflasyon bahanesiyle faiş zamlar yapmıyorlar diğerleri gibi,ticari kafaya geçmemişler demek ki,doğruyu takdir etmek,hakkını vermek lazım,uygun düzenlemeler dışında bozmazlar umarım zamanla 👍
  • Yaşınız 31

Facebook Twitter Instagram