Saç Ekimi Sonuçları
dönor problemin hiç yok. ama son fotodan ekime ihtiyacın da yok gibi görünüyor. açı mı yanıltıyor bilmiyorum ama gayet sağlıklı ve gür saçların var.
Benimde durum bu
Alıntı yapılan: eskikellerden - 05 Ekim 2017, 11:56:48şakaklarda biraz çekilme var onun dısında ii saçın var saçkıranlarla mucadelede stres onemli faktor bende sakallarda çıktı şunu bunu kullandım gecmedi bende gunlık sakal traşı oldum eskiden hep sakallıydım baktım yıllar sonra sakal bıraktım yude 50 i gecmiş sonra gene kestim sakalları şu bu gene bırakıom bir kaç aydır sakalları yuzde 80 i gecmiş sakaldakilern benim stresli donemde çıktı sorunları halledince kendiliğinden gecmişYeni nickin hayırlı olsun yazı şeklinden anladım biraz : )Aynen stres mahvediyor herşeyi şükür geçti saçkıran.Bakalım ileride güzel bir ekimle yanları hallettircem tepenin döküleceğini sanmıyorum ne ana ne baba tarafında tepede kellik var. Umarım düşündüğüm gibi olur tepe açılmaz.
şakaklarda biraz çekilme var onun dısında ii saçın var saçkıranlarla mucadelede stres onemli faktor bende sakallarda çıktı şunu bunu kullandım gecmedi bende gunlık sakal traşı oldum eskiden hep sakallıydım baktım yıllar sonra sakal bıraktım yude 50 i gecmiş sonra gene kestim sakalları şu bu gene bırakıom bir kaç aydır sakalları yuzde 80 i gecmiş sakaldakilern benim stresli donemde çıktı sorunları halledince kendiliğinden gecmiş
Buyur hocam
saçlar gunden gune güçlenio sanki dhtyi kovmuşsun kafa derisinden bayağı
Alıntı yapılan: secret115 - 10 Ekim 2017, 19:46:21Buyur hocamArdadan uzun saçlı halinde maşallah çok sac var hiç ekim ihtiyacı yokmuş gibi duruyodu Önlerde vahim bi durum yok yanlarda açılma var ama donor kapasiten bu açıklığı rahat kapatabilecek durumda
Secret kardeş seninle aynı kaderi paylaşıyoruz rüzgarlı havaları hiç sevmem
tahriş yaptığı çok oluyor onun kreminin adıda vardı unuttum yazar sitelerde minoxidil tahriş kremi serborik dermatit yapmasında kafadan birde onla uğraşma ama dediğimn sey minoxidilin yaptığı tahriş