Gönderen Konu: Kaybedilen saçları tamamen geri getiren kesin tedavi  (Okunma sayısı 3743 defa)

zweig

• Proscarkolik
  • Hero Member
  • 𝘗𝘳𝘦𝘷𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯 𝘪𝘴 𝘢𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘰𝘧 𝘤𝘶𝘳𝘦
Ynt: Kaybedilen saçları tamamen geri getiren kesin tedavi
« Yanıtla #30 : 26 Ağustos 2022, 01:06:21 »
Beyler kestirin kurtulun cok ta sey yapmayin.ostorjen tedavisidir arkadas.kesin atin sizde rahatlayin kafanizda
Sen neden ekim yaptırdin ki dostum kesip atsaydin

murattarum

• Hero Member
« Yanıtla #31 : 26 Ağustos 2022, 01:07:44 »
Ben kesip atmamak icin oyle finasti dut tu hormon baskilamami icin ekim yaptim dostum.👍
Dr.Muttalip keser saç ekimi
Saç ekimi forum
Saç ekimi sonuçları

ulaş

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #32 : 26 Ağustos 2022, 05:19:59 »
saç ekimi de çok ilkel, öyle bir teknoloji gelecek ki biz göremeyecez
  • Ekim Tarihi: 18.08.2022
  • Ekim Merkezi ismi Medeks
  • Greft Miktarı 4500
  • Yaşınız 41
  • Medikal Tedavi Medeks firmasının önerdiği set

emekli kel

• Hero Member
« Yanıtla #33 : 26 Ağustos 2022, 11:07:53 »
 kesip atmayın milli servet  bağışlayın işe yarasın.
« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2022, 11:29:21 Gönderen: emekli kel »
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Saçadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #34 : 26 Ağustos 2022, 12:50:25 »
Dth blocklamak ve vücuttaki testesteron u düşürmek saçları korur östrojen minox geri getirir bu tedaviyi uygulayanlar büyük ihtimal erkeklekliklerini kaybederler ama şaclari kesinlikleri fırça gibi olur östrojenin erkeklerde saç için hiçbir klinik çalışması yok kullananlarda forumdaki kişiler

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #35 : 01 Eylül 2022, 23:38:34 »
Arkadaşlar bu dediğiniz tedavilerden sonra size en iyi tavsiyem cinsiyet değişiminiz olur.

Azıcık mantıklı bir kişi şu yazdığı tedaviyi uygulamaz bu arkadaşın cinsel anlamda kendini toparlaması işi ekstradan hormon tedavisi görmesi lazım, bir yanı düzeltirken içten bozulan döngüyü yerine getirmek basit bir şey mi sanıyorsunuz siz ?

alibaba

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #36 : 02 Eylül 2022, 01:35:30 »
Arkadaşlar bu dediğiniz tedavilerden sonra size en iyi tavsiyem cinsiyet değişiminiz olur.

Azıcık mantıklı bir kişi şu yazdığı tedaviyi uygulamaz bu arkadaşın cinsel anlamda kendini toparlaması işi ekstradan hormon tedavisi görmesi lazım, bir yanı düzeltirken içten bozulan döngüyü yerine getirmek basit bir şey mi sanıyorsunuz siz ?

|-onayisareti-|

öncesi sonrasına iyi bakın adam resmen madam olmuş  :) konu sahibide kalkmış adamın saçları geri gelmiş diye konu açmış.
ben estradiolu daha öncede duymuştum ama bazı arkadaşların dediği gibi cinsiyet değiştirmek için kullanılıyor yani bildiğin kadınlık hormonu.

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #37 : 02 Eylül 2022, 07:55:30 »
Kesinlikle kardeşim, bizim milletimiz çok felaket hatalı okumalar yapıyor bunun sebebi İngilizce bilmemelerinden kaynaklı binlerce minoxilde bile cinsel bozukluk sertleşme erken boşalma sorunları yaşayan insanlar var ki ABD bu konuda çok kesin uyarıyor burada peynir ekmek gibi gidiyor.

|-onayisareti-|

öncesi sonrasına iyi bakın adam resmen madam olmuş  :) konu sahibide kalkmış adamın saçları geri gelmiş diye konu açmış.
ben estradiolu daha öncede duymuştum ama bazı arkadaşların dediği gibi cinsiyet değiştirmek için kullanılıyor yani bildiğin kadınlık hormonu.

ScaevolaS

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #38 : 02 Eylül 2022, 16:18:56 »
Kesinlikle kardeşim, bizim milletimiz çok felaket hatalı okumalar yapıyor bunun sebebi İngilizce bilmemelerinden kaynaklı binlerce minoxilde bile cinsel bozukluk sertleşme erken boşalma sorunları yaşayan insanlar var ki ABD bu konuda çok kesin uyarıyor burada peynir ekmek gibi gidiyor.

Pms hakkında akademik bir çalışma yok dostum. Minoxidilin İçinde ED ye sebeb olacak bir etkende yok. Minoxidil kullanan kişiler genelde dht blocker de kullanıyorlar bıraktıktan sonra ne yazıkki yan etkilerin kalıcı olması veya plesebonun devam etmesi sonucu minoxidilden yan etki gördüklerini düşünmekteler

Saçadam

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #39 : 03 Eylül 2022, 20:52:16 »
|-onayisareti-|

Gelmiş mi gelmiş hocam dutas ve 2 mg e2 kullanilirsa gene aynı sonuca ulaşılır bence testoyu düşürmeye gerek yok spiroyla

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #40 : 04 Eylül 2022, 16:00:21 »
Minoxil de cinsel işlev bozukluğu mu :D daha çok korkaklık sorunun var gibi

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #41 : 15 Eylül 2022, 07:43:13 »
Minoxil de cinsel işlev bozukluğu mu :D daha çok korkaklık sorunun var gibi
Ya gelmişsiniz 40 yaşınıza hayatı öyle boş yaşamışsınız ki burada Türkçe kaynaklar ile bana ahkam kesiyor hadi abicim kel kafanı dağa taşa sürt erkekliğinden olunca görürsünde zaten o yaşlarda tık yok.

Minox etken maddelerini güzelce bir aratma ile Türkçe kullanmadan önüne çıkacak sonuçlara bak prostat tedavisinin yol açtığı sorunların başında geliyor zaten bu durum sen ise burada kulaktan dolma kahvehane dayısı modunda yorum yapmaya devam et, yarın karın gidince ağlarsın yav saçta oldu ne oldu diye senin gibi betalara müstehak.

Spencer

• Hero Member
« Yanıtla #42 : 15 Eylül 2022, 08:18:31 »
Ya gelmişsiniz 40 yaşınıza hayatı öyle boş yaşamışsınız ki burada Türkçe kaynaklar ile bana ahkam kesiyor hadi abicim kel kafanı dağa taşa sürt erkekliğinden olunca görürsünde zaten o yaşlarda tık yok.

Minox etken maddelerini güzelce bir aratma ile Türkçe kullanmadan önüne çıkacak sonuçlara bak prostat tedavisinin yol açtığı sorunların başında geliyor zaten bu durum sen ise burada kulaktan dolma kahvehane dayısı modunda yorum yapmaya devam et, yarın karın gidince ağlarsın yav saçta oldu ne oldu diye senin gibi betalara müstehak.

Şu an kendini ciddi anlamda rezil ediyorsun. Cinsel işlev bozuklukları finasterid ve Dutasterid ile ilintili, prostat tedavisinde kullanılan ilaçlar bunlar, minoksidil değil. Minoksidil damar açıcı, kanlanmayı arttırıcı etkiye sahip. Antiandrojen değil hormonlarla zerre ilgisi yok. Anlayacağın minoksidil kafaya sıkılan bir ilaç. İnsanlar bilmeyebilir, yanlış bilebilir, veya karıştırabilir. Ancak bu kadar basit şeyleri, bu kadar net yanlış ifade ediyor olman bir de üstüne insanlara çok bilmişlik yapmaya kalkman. Bilemiyorum.
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #43 : 15 Eylül 2022, 11:32:37 »
Şu an kendini ciddi anlamda rezil ediyorsun. Cinsel işlev bozuklukları finasterid ve Dutasterid ile ilintili, prostat tedavisinde kullanılan ilaçlar bunlar, minoksidil değil. Minoksidil damar açıcı, kanlanmayı arttırıcı etkiye sahip. Antiandrojen değil hormonlarla zerre ilgisi yok. Anlayacağın minoksidil kafaya sıkılan bir ilaç. İnsanlar bilmeyebilir, yanlış bilebilir, veya karıştırabilir. Ancak bu kadar basit şeyleri, bu kadar net yanlış ifade ediyor olman bir de üstüne insanlara çok bilmişlik yapmaya kalkman. Bilemiyorum.

Cilde sürülen her türlü krem, losyon emilir ve kana geçer, dolayısıyla bu  kimyasallar da tüm vücudu etkiler. Kendimi ben rezil etmem aslanım, ilkokul seviyesinde ki bir bilgi ile seni de uğurluyorum. Yetmedi mi ? 
Minox androjen reseptörü ile ilgili fonksiyonları baskılayabilir, ulusal sitesinde yazan bu adaptörlere etki ettiği bizim Türkolar gene 0 İngilizceyle birilerinin disbüratör olarak getirdiği ürüne kafa atıyor.  Kan basıncını etkileyen bir ilacın sence senin vücuduna etkisi olmaz mı :D
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4039155/ İngilizce bilen birisiyle bunu okuyup, çevirmeni tavsiye ediyorum + bir doktora bu etkilerini danış endokrin tavsiyemdir hadi bol şans. :D

BeRan

• Sr. Member
« Yanıtla #44 : 15 Eylül 2022, 11:34:56 »
FDA onaylı diyeceklere boydan gireyim, 1979-1980 bunun yenileme ivmesi yok 40 yıldır binlerce vaka bildirilmiş bir ilacı TR'de kendine yediremeyip zaten böyleydi diyenlerin tavsiyeleriyle kullanmanın bir lüzumu yok, bir şeyin etkisinin olmadığını iddia etmek deli saçmasıdır en ufak bir ilacın bile klinik yan etkisi vardır ısrarla hayır ya ehehe bu buna yarar etki etmez aynen kardeşimmm sonra niye böyle oldu demeye devam.
İnsanca bilgi veriyoruz herifler 2 kelime makale bile okumayı bilmeden benle zıtlaşıyor senin fikrin önemli değil, biz okuduğumuzu gözlemleri biliriz aç google ekranını DO NOT use minoxidil for beard or hair. diye arat sayfalarca kullanıcı yorumları çıkacak ED ile alakalı ''ama yokkk asla böyle etkisi yok ühühü arkadaş tavsiye etti süper kankaaa bir etkisi yok'' max tr ilaç bilinci.

Facebook Twitter Instagram