Gönderen Konu: Problem derimi  (Okunma sayısı 3411 defa)

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Problem derimi
« Yanıtla #90 : 01 Eylül 2022, 06:48:54 »
merhaba boşa anlatma kanka çok anlattık devin ikincisini bulduk  😃😃
Ahhahahajhajaa

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #91 : 01 Eylül 2022, 07:01:02 »
merhaba boşa anlatma kanka çok anlattık devin ikincisini bulduk  😃😃
Ben biraz profiline baktım kesinlikle trol olduğunu düşünüyorum ya da boş beleş yalancı diyim yani.Ekim 2021den beri üyeliği var konulara yazıyo ve hep aynı şeyleri yazmış.. Hatta şubat 2022de finasteridei yan etkilerinden dolayı istemiyorum demiş.Ee sen bize niye ağustos 2022de gelip de “eczaneye gittim adam bana proscar için ’ o kanser ilacı ne işin var, yan etkisi var ‘ falan dedi korktum “ diyorsun?  ilk kez mi duydun veya niye hemen vazgeçtin bilmiyor muydun  diyoruz cevap da yok.Geçmişine bakınca ortaya çıktı hepsi .Fin kullanmak istemiyor ekim de yapmayacak ama ağlayıp forumu işgal edip duruyo hiç vaktinizi harcayıp yazmayın.

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #92 : 01 Eylül 2022, 07:14:16 »
Ben biraz profiline baktım kesinlikle trol olduğunu düşünüyorum ya da boş beleş yalancı diyim yani.Ekim 2021den beri üyeliği var konulara yazıyo ve hep aynı şeyleri yazmış.. Hatta şubat 2022de finasteridei yan etkilerinden dolayı istemiyorum demiş.Ee sen bize niye ağustos 2022de gelip de “eczaneye gittim adam bana proscar için ’ o kanser ilacı ne işin var, yan etkisi var ‘ falan dedi korktum “ diyorsun?  ilk kez mi duydun veya niye hemen vazgeçtin bilmiyor muydun  diyoruz cevap da yok.Geçmişine bakınca ortaya çıktı hepsi .Fin kullanmak istemiyor ekim de yapmayacak ama ağlayıp forumu işgal edip duruyo hiç vaktinizi harcayıp yazmayın.
aynen öyle ya troll ya da ezikliği içine bürümüş birisi
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #93 : 01 Eylül 2022, 09:33:18 »
Arkadaşlar sakin olun belli ki bunalımda böyle kırıcı davranmayın |-onayisareti-|

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #94 : 01 Eylül 2022, 10:21:16 »
Arkadaşlar sakin olun belli ki bunalımda böyle kırıcı davranmayın |-onayisareti-|
abi ne deseler haklılar trolcü diyorlar abiler kendilerine göre haklılar ama ben öyle degilim evet ruhsal ve psikolojik bunalımdayım.  Ben saçlarım varkende bunalımdaydım. Okul okumadım markettede çalıştım yükte taşıdım. Çok para kaybettim babam hasta olup ölünce 5 kuruş para kalmadı işimizde kaybettim. Ben güvenlik işi yapıyordum o zaten full stres insanla ugraşıyorsun bucak çeken mi yumruk atan mı amir müdürü yanındaki arkadaşın ayrı bi dert. Ama elimdeki parada gitti dolandırıldımda.
Şuan bu gece telefonumda kapanacak.. 2bşn tl ye ihtiyacım var. Aklımı şaşırmış gibiyim hayattan sogudum ayaga kalkamıyorum. Bu saç belası beni mahvetti napıcam bilmiyorum herkes dalga geciyor

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #95 : 01 Eylül 2022, 10:25:22 »
aynen öyle ya troll ya da ezikliği içine bürümüş birisi
evet abi ezigim kabul ediyorum hep ezildim zaten eziklikle yaşadım bu saç olayı beni daha kötü yaptı borc harc desen var. İçinden çıkılmaz haldeyim. Troll degilim gercek o kadar kişiye yardım ettim Rabbim bana bunu neden reva gördü neden ben gariban bi insanım neden

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #96 : 01 Eylül 2022, 12:22:44 »
evet abi ezigim kabul ediyorum hep ezildim zaten eziklikle yaşadım bu saç olayı beni daha kötü yaptı borc harc desen var. İçinden çıkılmaz haldeyim. Troll degilim gercek o kadar kişiye yardım ettim Rabbim bana bunu neden reva gördü neden ben gariban bi insanım neden
Benim dediğim kısım sürekli hayatını dertlerini anlatıp saçım kötü diyip asla bir tedaviye başlamaman,ve şubat ayında fini istemiyorum yan etkisinden dolayı demişsin ama burda bize şimdi ilk kez duyuyo gibi yapıyosun  başlamayacaksan kabullenmen daha doğru olur böyle bin tane konu açıp her seferinde aynı olayları yazma sonuç yok amaç yok

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #97 : 01 Eylül 2022, 12:23:22 »
Demekki seni sinir edememiş empati yapamıyosun neyse coolluk sende kalsın tabi

DARBELi HAYDAR

• Sr. Member
« Yanıtla #98 : 01 Eylül 2022, 12:44:23 »
ALWLEKJWOWKJEİJSJSJK2İE8DJDN3NE8XİJE
Güncel Tedavi:
Dutasterid(günde1)
Xpecia ( günde 1 )

Ankaralı

• Sr. Member
« Yanıtla #99 : 01 Eylül 2022, 13:37:40 »
Benim dediğim kısım sürekli hayatını dertlerini anlatıp saçım kötü diyip asla bir tedaviye başlamaman,ve şubat ayında fini istemiyorum yan etkisinden dolayı demişsin ama burda bize şimdi ilk kez duyuyo gibi yapıyosun  başlamayacaksan kabullenmen daha doğru olur böyle bin tane konu açıp her seferinde aynı olayları yazma sonuç yok amaç yok
Yok abi estağfurullah duydum onuda burdan istemiyorum dedim evet orayada yazdım tereddütdetim başka şansımda yok felan diye.
Şöyle diyim ben inançlı bi insanım belki aramızda ateist agnostik vs vardı tabi herkesin kendi tercihi.. Allah seni inandırsın ben herkesin saçlı olmasını istiyorum. Ha yaşa baglı çok ileride çekme olur bşraz dökülme hafif açıklık olur mesela ben 50-55 yaşında olsam böyle olsam pek dert etmem hani bir laf varya. Elegini elemiş duvara asmış. Aynen böyle ben bazı abileri görüyorum lüle lğle saç var onu dert ediyor..
Saç her yaşta güzel ama en faal oldugumuz yaşlarda bize lazım. Yani ben gökten vana saç düşsün ohh rahat ediyimde demiyorum.. Ama toplumda alay konusu oluyor ve bir iş olsun bir mekan vs vs sıkıntınoluyor.... Şimdi zaten insanlar olarak genel olarak hep işiyle eşiyle maddi durumuyla yaşantısıyla varsa cocugu yla anne babası vs ile sürekli konuşuluyor. Çünkü insan sosyal varlık.. Ben burda birine yazdım 55 yaşından sonra saçı ne yapayım diye o yaşa gelince görürsün demişti haklıda..
Bak mesela benim babamda saçlar iyidi. 40 na geldiginde beyazlar oluşmaya başlamıştı hayat şartları.. Kafasındaki beyaz kılları cımbızla çekerdi annemle kavga ederlerdi yolunmuş  hastalıklı gibi bune halin diye adamın zoruna gidermiş.. Neyse yaş 53 felan olunca aynen şöyle dedi.. Ben her yolu gördüm yaşadık bişeyler allaha şükür saçım başım yerimde saglıgımda idare eder.. Bu saatten sonra beyazlayıp dökülse ne olacak dedi.58 oldugunda hastalandı
Kemoterapü gördü her yerindeki kıl döküldü haliyle... 21 günde bir görüyordu sonra dayanamadı bıraktı saçlar 1.5 ay içinde çok iyi oldu. Ama işte o zaman insan saç düşünmüyor. İsyan etmememin sebebi bu..
Hepimize saç lazımm beyazlasa dert etmem. Güler gecerim zaten var beyazda ama belli etmiyor. Bir laf var duvarı nem insanı gam keder tıkar bende hepsi var. İntihar bile edemedim.. Ama sizin dediginiz gibi trolcu veya alaycı degilim.. Ben ekmegime bakan it eşşek köpek gibi saatlerce az yetersiz demeden köle gibi çalışırdım. Çok faal insandım. İnsanlara yardım ederdim hem maddi hem manevi.. Kel ligi olan arkadaşlarım oldu. Onlarla her önüne gelen alay eder dalga gecer ezerlerdi. Psikolojisi bozuldu haliyle..
..
Bana eziklik var deniyor. Evet ben 14 yaşından beri eizliyorum ezigimde.. Ama ben inancı bir insanım başkasını bilmem. Ben kendime söz vermiştim insanlara faydalı ol iyilik yap o er yada geç sana döner çünkü çektiğimi biliyordum hala öyle. Ama gel gör ki şuan eziginde ezigi düşkününde düşkünü haldeyim kendime faydam yok ayaga kalkacak dermanım yok..
Kimseye bir şey yapmadım kendi halimde solo takılan ev iş arası mekik dokuyan kişidim.. Ot gibi bir insandım yani ne bir yere girer yemek yer veya kahve içer nede başka bişeyler yapmazdım. Neyse abi sanırım iyice saçmaladım yine çenem düştü destan yazdım özür dilerim  hepinizden allah razı olsun yar ve yardımcısı olsun

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #100 : 01 Eylül 2022, 18:55:54 »
Yine hayat hikayeni yazdın bunlar bizi alakadar etmiyor bize saçın için soru soruyorsun ve verdiğimiz tüm cevaplar,anlattığımız her şey boşa uçup gidiyo 1 senedir forumda farklı konularda aynı hayat hikayeni detaylarla anlatıp duruyorsun o kısımlar seni ilgilendirir.Biz tedaviden bahsediyoruz ama sen bahsetmiyorsun full acıklı hikaye anlat ilaca gelince yapamam edemem diyip geçiştir.Anlamsızsın.Tabiiki insanların aklıyla dalga geçiyo deriz, Ya forumu bırak ya da ekim sonuçlarını falan takip etmeye devam et,yapmayacağın tedaviler hakkında konular açıp,dediklerimizi anlamış taklidi yapıp iki gün sonra 0 iq tavırlarla şifalı bitkiyle genetik dökülme durur mu diyerek karşımıza çıkma bir iki üç derken kimse artık yazmıcak ciddiye alıp

Virtüöz

• Hero Member
« Yanıtla #101 : 01 Eylül 2022, 18:59:42 »
Ya abi kendini niye aşağılıyorsun bu kadar? Sen böyle olduğun sürece hayatta hep ezilirsin.İnsan ne yaşarsa yaşasasın dik durur mücadele eder.Sen ise ağlayıp duruyorsun.Kendinedemi saygın yok? Asıl yaşadıkların seni güçlendirmesi lazım.Bak kendimden örnek veriyim.Küçükken sürekli ezildim, dışlandım, laf işittim, dövüldüm, zorbalığa maruz kaldım.Sonra sevdiğim kız gitti, babam öldü.Ama tüm bunlar beni dahada yüceltti.Tecrübelendim hayata olan bakış açım olgunlaştı.Kendime güvenim geldi.Şimdi kralına eyvallahım yok.Egolu ve kibirli insanım.Fakat bunlar yaşadıklarımdan dolayı oldu.Sense davy gibi ağlıyon sürekli.Yapma böyle.Ben daha konularına yazmıycam.Yaşımda senden küçük akıl vermek benim haddime değil.Ama toparlan.
Bioxcin Forte Şampuan

Tedavi Sürecim
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=16513

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #102 : 01 Eylül 2022, 20:43:49 »
Demekki seni sinir edememiş empati yapamıyosun neyse coolluk sende kalsın tabi
Aynen kanka cool olmak içi yazdım o yorumu nasıl bir dehasın sen ya helal

jamesblond

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #103 : 01 Eylül 2022, 23:39:59 »
Aynen kanka cool olmak içi yazdım o yorumu nasıl bir dehasın sen ya helal
niye yazıyosun o zaman adam saçtan bahsetmiyo diyorum full hayatını anlatıyor ne desen boş hayatını anlatmaya gelmiş tedaviyle falan işi yok yapamam edemem diyip gidiyo bunalımla ne alakası var tedavini yapıcaksın bitti aç bak profiline ekimden beri yüz bin kere aynı şeyleri anlatmış zerre ilerleme yok hala onu savunuyosun

Musa Turcan

• Sr. Member
« Yanıtla #104 : 02 Eylül 2022, 09:24:45 »
niye yazıyosun o zaman adam saçtan bahsetmiyo diyorum full hayatını anlatıyor ne desen boş hayatını anlatmaya gelmiş tedaviyle falan işi yok yapamam edemem diyip gidiyo bunalımla ne alakası var tedavini yapıcaksın bitti aç bak profiline ekimden beri yüz bin kere aynı şeyleri anlatmış zerre ilerleme yok hala onu savunuyosun
Dostum kimseyi savunmuyorum sadece kırıcı olduğunuzu söyledim.Yazdıklarımızı önemsemeyip bitkisel yağlarda falan çözüm aramasına bende kızdım anlam veremedim yani
Bitkisel yağla olucak iş değil bu

Facebook Twitter Instagram