Benim dediğim kısım sürekli hayatını dertlerini anlatıp saçım kötü diyip asla bir tedaviye başlamaman,ve şubat ayında fini istemiyorum yan etkisinden dolayı demişsin ama burda bize şimdi ilk kez duyuyo gibi yapıyosun başlamayacaksan kabullenmen daha doğru olur böyle bin tane konu açıp her seferinde aynı olayları yazma sonuç yok amaç yok
Yok abi estağfurullah duydum onuda burdan istemiyorum dedim evet orayada yazdım tereddütdetim başka şansımda yok felan diye.
Şöyle diyim ben inançlı bi insanım belki aramızda ateist agnostik vs vardı tabi herkesin kendi tercihi.. Allah seni inandırsın ben herkesin saçlı olmasını istiyorum. Ha yaşa baglı çok ileride çekme olur bşraz dökülme hafif açıklık olur mesela ben 50-55 yaşında olsam böyle olsam pek dert etmem hani bir laf varya. Elegini elemiş duvara asmış. Aynen böyle ben bazı abileri görüyorum lüle lğle saç var onu dert ediyor..
Saç her yaşta güzel ama en faal oldugumuz yaşlarda bize lazım. Yani ben gökten vana saç düşsün ohh rahat ediyimde demiyorum.. Ama toplumda alay konusu oluyor ve bir iş olsun bir mekan vs vs sıkıntınoluyor.... Şimdi zaten insanlar olarak genel olarak hep işiyle eşiyle maddi durumuyla yaşantısıyla varsa cocugu yla anne babası vs ile sürekli konuşuluyor. Çünkü insan sosyal varlık.. Ben burda birine yazdım 55 yaşından sonra saçı ne yapayım diye o yaşa gelince görürsün demişti haklıda..
Bak mesela benim babamda saçlar iyidi. 40 na geldiginde beyazlar oluşmaya başlamıştı hayat şartları.. Kafasındaki beyaz kılları cımbızla çekerdi annemle kavga ederlerdi yolunmuş hastalıklı gibi bune halin diye adamın zoruna gidermiş.. Neyse yaş 53 felan olunca aynen şöyle dedi.. Ben her yolu gördüm yaşadık bişeyler allaha şükür saçım başım yerimde saglıgımda idare eder.. Bu saatten sonra beyazlayıp dökülse ne olacak dedi.58 oldugunda hastalandı
Kemoterapü gördü her yerindeki kıl döküldü haliyle... 21 günde bir görüyordu sonra dayanamadı bıraktı saçlar 1.5 ay içinde çok iyi oldu. Ama işte o zaman insan saç düşünmüyor. İsyan etmememin sebebi bu..
Hepimize saç lazımm beyazlasa dert etmem. Güler gecerim zaten var beyazda ama belli etmiyor. Bir laf var duvarı nem insanı gam keder tıkar bende hepsi var. İntihar bile edemedim.. Ama sizin dediginiz gibi trolcu veya alaycı degilim.. Ben ekmegime bakan it eşşek köpek gibi saatlerce az yetersiz demeden köle gibi çalışırdım. Çok faal insandım. İnsanlara yardım ederdim hem maddi hem manevi.. Kel ligi olan arkadaşlarım oldu. Onlarla her önüne gelen alay eder dalga gecer ezerlerdi. Psikolojisi bozuldu haliyle..
..
Bana eziklik var deniyor. Evet ben 14 yaşından beri eizliyorum ezigimde.. Ama ben inancı bir insanım başkasını bilmem. Ben kendime söz vermiştim insanlara faydalı ol iyilik yap o er yada geç sana döner çünkü çektiğimi biliyordum hala öyle. Ama gel gör ki şuan eziginde ezigi düşkününde düşkünü haldeyim kendime faydam yok ayaga kalkacak dermanım yok..
Kimseye bir şey yapmadım kendi halimde solo takılan ev iş arası mekik dokuyan kişidim.. Ot gibi bir insandım yani ne bir yere girer yemek yer veya kahve içer nede başka bişeyler yapmazdım. Neyse abi sanırım iyice saçmaladım yine çenem düştü destan yazdım özür dilerim hepinizden allah razı olsun yar ve yardımcısı olsun